Hængelåse


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Hængelåse til lave priser

Der findes desværre nogle mennesker, som ikke kan holde fingrene for sig selv og lade andres ting være i fred. Med en god og kraftig hængelås undgår du uønsket besøg i redskabsrummet eller cykelskuret. Derfor har vi i jem & fix et stort udvalg af forskellige solide hængelåse til forskellige formål og til altid lave priser.

Leder du efter en hængelås med kode eller en MC kæde, finder du det her på siden. Vil du hellere have en hængelås med tilhørende nøgle, er det også muligt - det er helt op til dig, hvilken hængelås du foretrækker. Vores hængelåse kommer i mange udgaver, og du kan blandt andet finde karabinlåse og wirelåse til lave priser. Hvad end du skal bruge en stor og kraftig hængelås til dit redskabsrum eller cykelskur eller en mere simpel kodelås til din rejsekuffert, kan det findes her. Et udvalg af vores hængelåse fås desuden i forskellige farver og mønstre, og kan bruges af både børn og voksne.

Undersøg vores store udvalg af hængelåse, karabinlåse, wirelåse og andre former for låse her på siden og bestil din nye hængelås online. Du kan også kigge forbi en af vores mange jem & fix-butikker, som ligger i hele landet og se nærmere på vores udvalg.