Øvrige havemaskiner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Øvrige havemaskiner

At vedligeholde haven, så den altid ser ordentlig ud, kan være en stor opgave, der både kræver tid og en god portion overskud. I jem & fix vil vi gerne hjælpe dig godt på vej til at få fixet haven, og derfor har vi i denne kategori samlet en masse praktiske havemaskiner, som vi mener kan gøre livet som hus- og haveejer lidt nemmere. Havemaskiner er gode at have klar i redskabsskuret, fordi de kan spare dig for tid og besvær. Hos os kan du finde el- og batteridrevne havemaskiner til forskellige behov - se fx også vores udvalg af prisrigtige løvsugere og robotplæneklippere.

Billige havemaskiner

På denne side finder du bl.a. vores udvalg af fliserensere og dertilhørende udstyr, som afhængigt af varianten kan bruges til at fjerne ukrudt, snavs og alger fra fx fliser og træterrasser. Rensede fliser og terrassebrædder giver uden tvivl et flottere helhedsudtryk af haven og indbyder i højere grad til at blive brugt. Med en effektiv fliserenser bliver det nemmere og sjovere at rengøre fliserne/terrassebrædderne, og derfor synes vi ikke, at prisen skal være en undskyldning for ikke at få fixet udendørsrengøringen - vi har nemlig markedets laveste priser. Find fx en effektiv fliserenser til dit behov lige her på siden.

Omdan dit haveaffald til kompost

Når man har en stor have med mange træer og buske eller store græsarealer, så skal der ofte ordnes praktiske gøremål såsom græsslåning, opsamling af knækkede grene og sammenrivning af nedfaldne blade. Med en kompostkværn har du mulighed for at gøre processen omkring havearbejdet lidt smartere, blot ved at omdanne haveaffaldet til kværnet kompost. Med kværnet kompost kan du enten samle det i en kompostbunke i en afkrog af haven til glæde for små dyr og insekter, eller også kan det nemmere transporteres til den nærmeste genbrugsplads, da komposten ikke optager lige så meget plads.

I jem & fix kan du altid finde billige havemaskiner i en god kvalitet til de fleste gøremål i haven.