ECOstyle EdderkoppeFri ultralydsskræmmer

Varenr.: 9064829

ECOstyle EdderkoppeFri ultralydsskræmmer

Varenr.: 9064829
  • Skræm edderkopperne ud af dit hjem med en ultralydsskræmmer fra ECOstyle
  • Bruger Single Protect ultralyd med varierende frekvens (23-27 kHz)
  • Til områder op til 30 m²
  • Nem at anvende, da den blot sættes i stikkontakten
  • Helt ufarlig for børn, katte, hunde, fugle og fisk
299.00

Varebeskrivelse

ECOstyle EdderkoppeFri ultralydsskræmmer

Vil du helst være fri for at dele dit hjem med edderkopper? Så er denne EdderkoppeFri ultralydsskræmmer fra ECOstyle en letanvendelig og effektiv løsning, hvor du helt slipper for at komme i nærkontakt med edderkopperne. 

EdderkoppeFri ultralydsskræmmer udsender ultralyd i varierende frekvenser, som får edderkopperne til at tro, at der er gået et insekt i spindelvævet. Når edderkoppen kravler ud for at spise insektet, finder den ud af, at det ikke er et insekt. Når edderkoppen gentagne gange er kravlet forgæves, så flytter den videre til et nyt sted, hvor den ikke generes af ultralyd.

Ufarlig for børn og kæledyr

Du kan trygt bruge EdderkoppeFri i dit hjem. Den kan ikke høres og er ikke farlig for børn, katte, hunde, fugle og fisk.

Anvendelse

Den er nem at anvende, du sætter den blot i stikkontakten og lader EdderkoppeFri klare resten. EdderkoppeFri dækker et område på op til 30 m², og den virker igennem vægge og møbler. 

Anvend EdderkoppeFri ultralydsskræmmer mod husedderkopper og andre arter af edderkopper i huset, fx i stuen. Kan også anvendes til at skræmme edderkopper væk fra kælderen eller loftet, hvor der typisk er mange edderkopper, der holder til.

Produktdetaljer:

  • Ultralyd: 23-27 kHz
ECOstyle_logo_gul

Specifikationer

Type Værdi
Bekæmper Edderkopper