Køb trygt dine julegaver hos os, vi bytter også i januar 2021 - husk blot kvitteringen

4. Advent

Adventskonkurrence nr. 4

Vind Inshape løbebånd med Wifi

Svar på spørgsmålet, og deltag i konkurrencen om et Inshape løbebånd med Wifi til en værdi af 6.199,- kr. Du kan deltage t.o.m. søndag d. 20. december 2020, og vi trækker lod blandt de rigtige svar i uge 52, hvorefter vinderen får direkte besked.

Når du tilmelder dig jem & fix' nyhedsbrev, får du ugens avis med aktuelle produkter til skarpe priser. Vi er jo ikke Danmarks billigste byggemarked for ingenting! Desuden får du også nogle nyttige gør det selv-tips og muligheden for at vinde gavekort til jem & fix samt flotte præmier i forskellige konkurrencer. Vi deler ikke din e-mailadresse med nogen, og du kan naturligvis altid afmelde dig igen.

For at deltage i denne konkurrence skal du godkende følgende konkurrencebetingelser: Du skal være 18 år eller derover. Ansatte i jem & fix samt deres husstande må ikke deltage. Du må kun deltage én gang. Konkurrencen slutter søndag d. 20. december 2020. Vinderen trækkes i uge 52 og får direkte besked. Hvis vi ikke modtager bekræftelse fra vinderen i løbet af tre dage efter, der er taget kontakt, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Efter kontakt med vinderne offentliggøres navn og by på jemogfix.dk og evt. Facebook. Præmien har en værdi af 6.199,- kr. Der er ikke reklamationsret på præmier, og de kan ikke ombyttes til kontanter. Deltagelse i konkurrencen er ikke betinget af tilmelding af vores nyhedsbrev.