Ik’ så meget snak – se vores film

Hvad betyder ”Ik’ så meget snak” egentlig? Det er vores humoristiske måde at sige, at man ikke skal udskyde sine fix det selv-projekter med snak – det handler bare om at komme i gang.

Vi har lavet en række reklamefilm der viser, at det er både nemt og fornuftigt at handle lavprisvarer i jem & fix. Kan du genkende dig selv eller en du kender i filmene?

Videofronter Isms Grill Ny

Grillaften eller have-flambering? Tjek lagerstatus

På jemogfix.dk kan du tjekke lagerstatus på alle vores varer og se varens placering i din lokale jem & fix-butik, så du ikke går forgæves. Du kan også læse meget mere om produkterne på jemogfix.dk.
 

Videofronter Isms Bilvask Ny

Bilvask eller flyvetur? Høflig selvbetjening

Vi har høflig selvbetjening i vores butikker – det holder nemlig lavprisen lav, og du slipper for sælgerens salgsgas. Vores butikker er indrettet ens og overskueligt med synlig skiltning, så du nemt selv kan finde det, du skal bruge. Og kniber det, kan du altid slå varens placering op på jemogfix.dk

Videofronter Isms Bruser2

Brusebad eller hjernemassage? Altid lavpris

Vi hylder fix det selv-folket og jeres mange spændende projekter, og vi ved, at man kommer bedst fra start (og får det bedste resultat) med gode materialer og det rigtige værktøj. Vi har lavpris til alle hver dag, så du ikke kan bruge prisen som undskyldning for at komme i gang med dine projekter.

Videofronter Isms Toilet Lokal

Toilet eller lænestol? Du behøver ikke købe stort ind

Du har altid en jem & fix-butik i nærheden, så du behøver kun at købe det du skal bruge. Hos os betaler du nemlig altid samme lavpris – uanset om du køber meget eller lidt.