Renovering af hytte og belysning af udenoms arealer 10. januar 2018

støttet
/2

I gruppen er vi i omegnen af 90 medlemmer der benytter vores hytter, udendørs arealer samt vores nye bålhytte. I de mørke og kolde perioder, har vi problemer med at benytte vores udendørsarealer og bålhytte grundet manglede belysning.
Vi ynder i gruppen at benytte både udendørs arealer og bålhytte hele året rundt, men da vores udendørs arealer er omgivet af høje træer og bevoksning kommer der ikke meget lys ind på pladsen. Derfor besværliggøres opgaver som eksempelvis pionering og lignende. Vi har i gruppen skaffet høje stolper til montering af lamper til området, men mangler fortsat lyskilderne.
Vi har i år fået bygget bålhytte på vores eksisterende bålplads omgivet af volde. På grund af voldene og deres beplantning er det kun begrænsede mængder dagslys der kommer ind i bålhytten og når det er mørkt udenfor bålhytten er det for alvor mørkt inde i bålhytten.
I de kolde perioder er det ikke længere realistisk at opvarme gruppens roverhytte, da isoleringen på loftet i løbet af de senere år er gået til, da vi har haft ubudne gæster på loftet. Hyttens eneste varmekilde er elvarme, og derfor er det både for dyrt både økonomisk og miljømæssigt at opvarme den ikke isolerede hytte, derudover kan radiatoren ikke følge med til at opvarme hytten. Hytten er i løbet af de sidste to år blevet renoveret af gruppens ledere og rovere, vi mangler dog den sidste håndsrækning så vi kan få isolering på loftet og derved få hytten færdig renoveret.
Vi håber at i kan hjælpe os med at få vores projekter færdige.

Materialer:
- 16 x Glasuld ISOVER Basic ruller 95 mm
- 2 x OPUS 73 Afbryder
- 2 x Afbryder Stænktæt dobbelt kontakt
- 2 x Stikkontakt stænktæt u. afbryder
- 3 x Projektør inkl. 10 W LED-pære sort
- 8 x Projektør inkl. 20 W LED-pære sort
- 1 x Installationskabel 3 x 1,5 mm² 50 m
- 6 x Skotlampe 60W grå