Havetraktor/græsslåmaskine, motorsav m.v. 30. juni 2017

/3


Tårs FDF ejer spejderhytten Barholtvej 90 B, Tårs. Hytten er beliggende 3 km nordøst for Tårs i et meget naturskønt skovområde. Hytten er omdrejningspunktet for det lokale arbejde og aktiviteterne i spejderkredsen. Børnene elsker at være der, og hytten bliver brugt hele året rundt.
Grunden er på ca. 1,5 ha (15.000 kvm), og er lejet af kommunen. Omkring hytten er der grønne områder, som benyttes til de forskellige spejderaktiviteter og til boldbaner. På den øvrige del af grunden er der store og gamle træer.

Vi har selv vedligeholdelsespligten af grunden, herunder bl.a. græsslåning og pasning af skoven. Vi fælder selv træer og laver brænde til både bål og pejsen i hytten.
I den for forbindelse har vi brug for at anskaffe:
• Havetraktor/græsslåmaskine
• Motorsav
• Sikkerhedsstøvler og -overalls
• Skovhjelm
• Kombidunk 5 ltr.
Hidtil har vi klaret arbejdet med at låne os frem, senest hos et bestyrelsesmedlem. Dette er ikke muligt længere, da maskinerne nu er helt udtjente. Da det i øvrigt ikke er muligt at låne, er det derfor nødvendigt, at vi selv anskaffer maskiner/udstyr til fremtidig brug.
Nærmere oplysninger kan indhentes hos bestyrelsesformand Torben Højbjerg (mail hoejbjerg@tdcadsl.dk, tlf. 23 26 42 68) eller hos kasserer Kaj Jensen (mail aasmarkvej.77@mail.tele.dk, tlf. 20 64 45 55).

Del denne side: