Flisebelægning 29. juni 2017

/3

Vi er en meget aktiv bueklub med ca. 30 medlemmer, børn og voksne. Vi arrangerer stævner for andre bueskyttere hvert år, afholder "skole ol" for de lokale skoler, og mange andre arrangementer.
Vi ønsker at lægge fliser i det "indhak", og lidt foran, så vi kan slippe for at skulle på banen og slå græs, vi kan ikke gøre det samtidig med at der trænes, så vi skal køre der over på andre tidspunkter. Vi får brug for 60 m2 fliser Hjerting grå 14*21*7 varenr. 9045994, og noget grus til at lægge det i, 3 stk. big bags varenr. 9040880, lidt ukrudtsdug til at lægge under vil også være smart, 4 ruller varenr. 9019916.
Vores bord-bænksæt er også blevet slidt op med tiden, så der ønsker vi os et par nye, til den nye belægning - det kunne være 2 stk. Salzburg varenr. 9047521.
Til gengæld vil medlemmerne lægge mange kræfter i, finde et billig sted at leje pladevibrator, og en maskine til at grave af :)
Umiddelbart er det måske ikke det helt store beløb, men for en klub på vores størrelse er det mange penge, specielt samtidig med at andet materiel trænger til udskiftning.
Værdien af materialer som vi opgiver er uden leverings omkostninger og pallegebyer, det er ren materialepris fra webshoppen.

Del denne side: