fireogtyve hemmeligheder 27. september 2017

/4

”24 splinternye hemmeligheder” – en scenografisk sanseudstilling For tredje år i træk skabes byens største julekalender i Børnekulturhus Amar og Teater Zeu. Installationen er en tværkunstnerisk udstilling skabt af 24 forskellige kunstnere i samarbejde med børn Målgruppe ”24 Splinternye hemmeligheder” er åben 2.-20. december. Målgruppen er bred: daginstitutioner, skoler, familier også dem med unge voksne. Vi har erfaret at alle generationer kan begejstres og få tændt nysgerrigheden gennem 24 hemmeligheder.

Mål

• At give publikum i alle aldre en usædvanlig, tværkunsterisk, sanselig og kreativ oplevelse

• At samproducere med børn og værkerne indgår i udvalgte af de 24 rum • At stimulere børnenes kreative færdigheder, fantasi, samarbejdsevner og æstetiske sans

• At skabe bånd mellem børn og professionelle kunstnere og formidlere

• At lære af vores erfaringer og danne grundlag for videre samarbejde i andre projekter

”24 splinternye hemmeligheder” er en interaktiv udstilling med stor spændvidde. Den er dragende og kalejdoskopisk for både børn og voksne. Den inviterer til at gå på opdagelse i fodsporene af børns frie leg. Men den inviterer også den voksne til at gå forrest og vise vejen til fordybelsen og indsigten. Gennem byens (måske) største julekalender skaber vi et kunstnerisk projekt som er unikt og lokalt forankret. Det stimulerer børn og voksnes verdensbilleder, sanselighed og viser os alle hvad kunst er: at kunst er noget alle kan deltage i og være med til at skabe.

Del denne side: