Seje Stine er en succes31. januar 2020

Stine har færdiggjort sin elevuddannelse i jem & fix i Faxe
En glad Stine Toftegaard Jensen med en bestået fagprøve og dermed en elevuddannelse i hus i jem & fix i Faxe. 

Viljestærke elever der vil det

En dygtig elev i jem & fix regi er kort sagt en, der vil det. Det gør bestemt ikke noget, hvis teorien er på plads, og den kan anvendes i praksis, når en ny elev starter hos os, men det er ikke det boglige, vi nødvendigvis vægter højest, når vi søger og ansætter elever. Teorien bag effektiv butiksdrift og hvordan eleverne bruger denne viden i butikkerne, kan vi nemlig godt lære dem. Men det, vi kræver de har med sig, er viljen og gåpåmodet, for så har vi fundamentet for succes på plads, og vi har masser af succesfulde og dygtige elever, som vi er stolte af at have i vores butikker.

Stine Toftegaard Jensen er som nævnt en af dem, og det spottede regionschef Thomas Nicolaisen ret hurtigt, selvom hendes vej til succes ikke har fulgt den lige vej. Han fortæller:

- Sagen er den, at vores seje elev Stine først var elev hos BR, men da Top Toy gik konkurs, stod hun i stampe med en uafsluttet elevuddannelse. Men Stine giver ikke sådan op, så hun gik på jagt efter et nyt sted, hvor hun kunne færdiggøre sin uddannelse og endte heldigvis hos os.

En glad Stine Toftegaard Jensen husker tydeligt forløbet og supplerer:

- Jeg brugte et halvt års tid på at lede efter en ny arbejdsplads, hvor jeg kunne gøre min elevuddannelse færdig, så jeg var bare så super glad, da jeg startede i jem & fix d. 1. august 2019 og blev en del af holdet i butikken i Faxe. Der er en fed vinderkultur i jem & fix, samtidig med at vi hjælper hinanden både i butikken og på elevholdet. Så jeg er enormt stolt af og lettet over, at jeg nu endelig har bestået min skriftlige fagprøve og efterfølgende mundtlige eksamen med et flot resultat her i jem & fix.

Kanon til konceptet

Omdrejningspunktet for Stine Toftegaard Jensens fagprøve var jem & fix’ koncept. Et koncept hun skulle tilegne sig på få måneder frem for to år, som ville være det normale flow. Men Stine Toftegaard Jensen har viljen og har i den grad formået at få jem & fix ind under huden på rekordtid, hvilket er meget heldigt, når det var emnet for den afsluttende fagprøve, som kunne give Stine det længe ventede punktum i hendes elevuddannelse. Stine fortæller:

- Jeg har altid været lidt udfordret på det boglige og har så været ekstra ramt af, at alt undervisningsmateriale fra BR og Top Toy var uploadet på en konto på Google Classroom. En konto som efter konkursen blev slettet, så jeg mistede alt det materiale, jeg havde arbejdet med. Men det er fortid nu. Jeg har bestået min elevuddannelse og er megaglad for at være en del af jem & fix.

Regionschef Thomas Nicolaisen er kun glad på Stines vegne og for, at hendes vej førte til jem & fix, og han siger afslutningsvist:

- Når man kender til nogle af de bump på vejen, Stine har haft på sin vej mod at færdiggøre sin uddannelse, bliver man kun endnu mere imponeret over hendes præstation og enorme viljestyrke. Stine er ganske enkelt bare sej og klart en gevinst for jem & fix.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte regionschef i jem & fix Thomas Nicolaisen på 76 41 35 00.

Del denne side: