jem & fix er fortsat Danmarks billigste byggemarked 29. maj 2015

 

Det kan med andre ord godt betale sig at tjekke priser, inden man kaster sig ud i weekendens gør det selv-projekter. Ifølge Pricerunner blev prissammenligningen foretaget i uge 18 blandt 12 byggemarkeder. Testens 14 udvalgte varer er alle gængse produkter, der ofte findes på gør det selv-folkets indkøbsseddel, og de er enten identiske eller kvalitetsmæssigt tilsvarende. 

Alle priser er fundet online og efterfølgende tjekket i aviser og markedsføringsmateriale, og desuden har de respektive butikker verificeret den aktuelle pris, som er brugt i undersøgelsen. 
 

Ud af de 12 byggemarkeder var jem & fix det billigste valg med en samlet pris på 780,33 kr. og Optimera i den anden ende af skalaen det dyreste valg med en samlet pris på 1.238,71 kr. Det er en forskel på hele 37 % i jem & fix’ favør og en væsentlig besparelse for prisbevidste gør det selv-folk.

Direktør for Pricerunner Martin D. Andersen fortæller:

- Hvis man ved, hvad man vil have, er der en stigende tendens til at sammenligne priser på nettet, inden man handler, og prisbevidste danskerne er der mange af. Det kan vi tydeligt mærke hos Pricerunner.  

Salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen er enig i, at danskerne generelt er et prisbevidst folkefærd, og mange af dem har gennem 27 år støttet op om kædens lavpriskoncept. Claus Petersen uddyber:

- jem & fix er et byggemarked med lavpris som sin kerne, og vi har et klart defineret mål om, at vi vil være billigst. Vi vil også tilbyde alle vores kunder den samme lave pris, uanset om de køber 1 eller 10 stk. gipsplader. Med Pricerunners kåring af jem & fix som Danmarks billigste byggemarked for tredje år i træk cementeres det for alvor, at vi er på rette spor og er der i markedet, hvor vi gerne vil være.

Et andet mål for jem & fix er at nå 125 butikker i Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal jem & fix i nærheden. Med åbningen af butik nr. 100 tirsdag den 19. maj i Bjerringbro tog kæden et vigtigt skridt mod de 125 butikker, og allerede i juni 2015 venter åbninger af yderligere fem nye byggemarkeder i Juelsminde, Store Heddinge, Bramming, Nexø og Hornslet. 

Kontakt
For yderligere information er du velkommen til at kontakte salgs- og indkøbsdirektør Claus Petersen fra jem & fix på 76 41 35 00 eller cpt@jemfix.com.

Del denne side: