Assistance til Sorø

Bliv en del af en stærk organisation

jem & fix er Danmarks lavpris byggemarked og en del af Harald Nyborg koncernen. Vi har succes, er i solid vækst og arbejder blandt andet på at åbne nye butikker til at supplere vores nuværende 115 af slagsen i Danmark og 45 i Sverige. Vores organisation er uformel og flad med kort vej fra beslutning til handling, og vi søger nu dygtige medarbejdere, der kan være med til at drive og styrke vores koncept i butikkerne. Læs mere på: http://www.jemogfix.dk/

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Åben og ansvarsbevidst teamplayer

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1600 kolleger fordelt over hele landet.

• Du er interesseret i deltidsarbejde på 15-20 timer og er indstillet på at arbejde i weekenden
• Du vil blive lukkeansvarlig
• Du er udadvendt og kan lide at omgås andre mennesker
• Du er myndig, samarbejdsvillig og ansvarsfuld

Interesseret?

Hvis du kan se dig selv i rollen som assistance eller servicemedarbejder, så send din ansøgning til:
jem & fix
Industrivej 4A
4180 Sorø
Att.: Simon Madsen
eller send en e-mail til: bcb78@jemfix.com

Tiltrædelse: 09.04.2018
Ansøgningsfrist: 02.03.2018

Del denne side: