Årets jem & fix-butik 2022

13. februar 2023

Hvert år kårer jem & fix årets bedste inden for en række kategorier for at fejre de medarbejdere, der hver dag yder en ekstra indsats. Hovedpræmien går til ”Årets butik”, og vinderbutikken for 2022 ligger i Odder.

Vinderen af årets jem & fix butik 2022

Kåringerne er en ekstra anerkendelse, som betyder meget for personalet. De nominerede bliver valgt i de enkelte regioner, og herefter finder en nedsat gruppe fra hovedkontoret vindere i hver kategori. Kategorierne er: Årets butik, Årets nye butikschef, Årets udvikler, Årets butikschef, Årets eksekvator, Årets souschef og Årets elev.

- I jem & fix er vi 2.000 medarbejdere, der hver dag arbejder benhårdt for at kunne tilbyde vores kunder Danmarks laveste priser. Vores hverdag er præget af højt tempo, struktur, interaktion med kunderne og ikke mindst samarbejde – alt sammen noget, der stiller krav til vores medarbejdere. For at anerkende deres store indsats vil vi gerne hylde dem, som i det forgangene år har gjort det ekstra godt, fortæller Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef i jem & fix.

Årets butik – jem & fix Odder

Hvert år kåres årets butik ved at vurdere alle 125 butikker ud fra en række nøgletal, og jem & fix i Odder med butikschef Jens Østergaard Nissen ved roret tog sejren i 2022. Præmien er et personalearrangement, og når butikkens personale skal mødes til en god dag sammen, bliver butikken passet af medarbejdere fra hovedkontoret.

- Vi er en gruppe medarbejdere, som hver dag er stolte af at gå på arbejde i jem & fix. Vi forventer meget af hinanden, og alle er gode til at hjælpe, når det brænder på. Jeg er superstolt af, at alle de kræfter, vi lægger i vores arbejde, bærer frugt, og at vi kan kalde os vindere af årets butik 2022. Det er ikke noget, vi er kommet sovende til, fortæller Jens.

Årets nye butikschef - Kenneth Eker, Haderslev

Kenneth er butikschef i jem & fix Haderslev og har på få år vist flotte resultater og en høj standard. Kenneth har fokus på udvikling af sine medarbejdere, og med sit høje humør sikrer han god stemning i butikken.

- I september 2021 proklamerede jeg, at titlen som årets nye butikschef skulle være min i 2022. Jeg troede på mig selv og gik efter målet. At vinde titlen er en anerkendelse uden sidestykke, siger Kenneth.

Årets udvikler - Ulla-Pia Hansen, Assens

Ulla-Pia er butikschef i jem & fix Assens og har rollen som mentor for en række butikschef-aspiranter på Fyn. Hun går positivt til opgaven og sikrer en stabil læringskurve. Ulla-Pia er god til at spotte, hvor hver enkelt medarbejder har brug for udvikling. Hun giver feedback på en professionel og ordentlig måde, og hendes engagement som mentor er enormt.

- Det er vildt fedt at blive anerkendt for at gøre en forskel. For mig er det en stor ære at videregive min viden, og jeg bliver stolt, når en kollega når sit mål og står på egne ben, fortæller Ulla-Pia.

Årets butikschef - Andreas Steffin, Rønne

Andreas Steffin har som butikschef i Rønne sikret flot vækst, fremgang og stabil drift. Derudover har han skabt et godt arbejdsmiljø i butikken, hvor udskiftning af medarbejdere hører til sjældenhederne.
 
Andreas gør en forskel ved at udvikle systemer og sikre bedre arbejdsgange for alle, og han har været en del af mange projekter, som giver værdi til alle landets butikker. Andreas og jem & fix Rønne vandt desuden årets butik i 2021.

- Vi er 125 dygtige og dedikerede butikschefer, så at vinde titlen som årets butikschef er en kæmpe ære.  Jeg er vildt stolt, og anerkendelsen er en stor motivationsfaktor i dagligdagen. Sammen med hele holdet i Rønne arbejder jeg hver dag for at give vores kunder den bedst tænkelige oplevelse, og vi vil give vores kollegaer landet over kamp til stregen i jagten på at vinde flere titler, forklarer Andreas.

Årets eksekvator - Louise Brix Jørgensen, Fredensborg

Butikschefen i Fredensborg hedder Louise, og hun har gjort sig særligt bemærket ved altid at hæve niveauet for salg, drift og HR.
 
I jem & fix Fredensborg ses en høj butiksstandard og gode driftsresultater. Det betyder, at Louise har fuldstændig snor i sine KPI'er fra toplinje til bundlinje, og sammen med sit team sikrer hun konsekvent, at opgaverne udføres som aftalt.

- Jeg er utrolig stolt over at have vundet titlen som årets eksekvator 2022. Jeg ser det som et kæmpe skulderklap, og en bekræftelse i at jeg, og mit dygtige hold i butikken, gør et godt stykke arbejde i hverdagen, fortæller Louise.

Årets souschef - Christina Andersen, Bjerringbro

Christina trak i den røde trøje for første gang i 2014 som butiksassistent. Allerede i 2015 blev hun souschef, og især det seneste år har hun gennemgået en stor udvikling. Christina har bl.a. udmærket sig ved at drifte butikken i Bjerringbro, mens butikschefen har været fraværende - og dette på samme høje og tilfredsstillende niveau.

- Jeg blev glad og stolt over at modtage prisen som årets souschef. Det er dejligt, at mit arbejde bliver anerkendt. Jeg sætter en ære i, at vores butik altid er ryddelig og pæn, så vores kunder kommer igen, og at vinde titlen gør helt sikkert, at jeg har lyst til at knokle videre og levere et godt stykke arbejde, så vi har en flot butik hver dag, siger Christina.

Årets elev - Kristoffer Andersen, Ringsted

Kristoffer blev tildelt den fornemme titel, fordi han gennem uddannelsen har været nysgerrig, opsøgende og haft en god forståelse for det fælles mål. Derudover har Kristoffer været en god støtte for de andre på holdet og er trådt i karakter ved at hjælpe de klassekammerater, som havde lidt sværere ved det faglige.
 
I butikken har Kristoffer leveret et stykke arbejde i høj kvalitet, og han har haft stort fokus på både kunder og kollegaer. 

- Da jeg blev kåret, følte jeg glæde og lettelse over, at mit hårde arbejde bliver set. Det er en stor anerkendelse og en god afslutning på mit elevforløb, fortæller Kristoffer.