Juledekorationer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Hyggelige juledekorationer

Har dine gamle juledekorationer kendt bedre dage? Måske har du kun hjemmelavede juledekorationer, som i årenes løb er blevet produceret i ungernes børnehave. Hvis det er på tide med nogle nye juledekorationer, kan du med fordel kigge nærmere i udvalget på siden her. I denne kategori har vi nemlig samlet vores store udvalg af flotte og billige juledekorationer, så du hurtigt kan få fixet den rette julestemning derhjemme. 

Juledekorationer er et vidt begreb, og i jem & fix har vi lidt af hvert: her på siden finder du blandt andet stickers med julemotiver til vinduet, stearinlys i høj kvalitet og med lang brændetid, glitter juledekorationer, samt sne- og julemænd med LED-lys. 

Her finder du et stort udvalg af juledekorationer og julepynt til hjemmet. Skab stemning med levende stearinlys eller de hyggelige snemænd med indbygget LED, og lad børnene pynte vinduerne med smarte stickers, der kan bruges igen og igen. 

Du kan købe dine juledekorationer online i vores webshop - så leverer vi direkte hjem til din adresse, og du kan koncentrere dig om juleplanlægning og konfektproduktion. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge ind i en af vores mange butikker og finde inspiration til juleoppyntningen derhjemme. Foruden juledekorationer har vi nemlig også alt hvad du ellers behøver for at skabe den rette julestemning i både hus og have.