Pyntetræer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Pyntetræer

Pyntetræer til udendørs brug finder du her! Hvad er hyggeligere end lys i mørket, når julen nærmer sig? I jem & fix kan vi ikke komme tanke om noget, der varsler julens komme bedre end hyggelig og stemningsfuld belysning i hus og have. I kategorien på denne side har vi derfor samlet vores udvalg af pyntetræer til udendørs brug, som skaber (jule)stemning, lys og hygge i den kolde og mørke tid. 

Pyntetræer til udendørs brug er en vældig smart, hyggelig og praktisk måde at lyse haven op på, uden at du generer naboer og genboer med blinkende lys. Pyntetræer til udendørs brug falder nemlig smukt ind i omgivelserne, og pynter diskret i haven, samtidig med at de lyser havestier eller indkørsler op, så du nemt kan færdes i mørket. 

Foruden pyntetræer til udendørs brug har vi i jem & fix' store julesortiment også et godt udvalg af dekorationslys, lyskæder, julepynt, gaveartikler samt lyskæder til montering flagstangen, så du kan få pyntet op med maner i både hus og have. Mangler du fx en klassisk, svensk lysestage til vinduet? Eller hvad med en lyskæde udformet som blinkende istapper? Du finder det hele i jem & fix.

Køb dine pyntetræer til udendørs brug online eller i en af vores mange fysiske butikker landet over.