Lyskæder med istapper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Lyskæder med istapper

Er du på jagt efter en ny lyskæde? Så overvej, om en lyskæde med istapper skal være den nye investering. Når julen nærmer sig, er der ikke noget mere hyggeligt end at pynte hus og have op med flotte og stemningsfulde lyskæder, og i jem & fix har vi masser af forskellige lyskæder til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af juleoppyntningen. Lyskæder til haven fås i mange afskygninger. En af de mere stemningsfulde af slagsen er udformet som en lyskæde med istapper, der lyser med et varmt skær. En lyskæde med istapper er især velegnet til montering langs tagrender eller hegn, og du kan naturligvis få din lyskæde med istapper i flere forskellige længder. 

De lyskæder med istapper, som du finder her i jem & fix' store jule-sortiment, er naturligvis udført i gode og langtids-holdbare kvalitetsmaterialer, og derfor kan du roligt bruge din lyskæde med istapper år efter år. Får du brug for at koble flere lyskæder sammen, har vi vores sortiment også en fordeler, der tillader dig at have flere lyskæder koblet til den samme stikkontakt. 

Kig ind i jem & fix og find masser af skøn og hyggelig inspiration til juleoppyntning, der nok skal sætte gang i julestemningen. Du kan købe din nye lyskæde med istapper her i vores webshop eller i en af vores mange lokale butikker.