Bedafgrænsning & minihegn


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Bedafgrænsning til blomsterbedet & minihegn til haven

Har du brug for at få bedre styr på havens blomsterbede og måske inddæmme en vildtvoksende græsplæne? Med dekorative eller skjulte bedkanter kan du afgrænse dine blomsterbede og selv kontrollere rammen for din haves samlede udtryk. 

Bedafgrænsning er en god hjælp til dig, der gerne selv vil være herre over, hvordan blomsterbedet eller plænen skal forme sig, og det kan være nemmere at anlægge, end du tror afhængigt af, hvilken type du vælger. Længere nede på siden kan du finde en nem guide til at lave flot bedafgrænsning af råjern og kantsten. 

Her på siden kan du finde alt det udstyr du skal bruge til at anlægge kanter rundt omkring i din have. Hos jem & fix finder du bedafgrænsninger i forskellige materialer, til forskellige formål og med forskellige længder, som du kan sammensætte så de passer til dit projekt. Hos os får du kvalitet til lave priser.

Få nydelige bede med bedkanter

Hos jem & fix har vi et stort udvalg af forskellige slags bedkanter. Fx kan du vælge om dine kanter skal være synlige eller nedsænkede i jorden, og du kan vælge mellem mange forskellige typer og materialer som fx råjern, pil, træ, plast og galvaniseret stål. Nogle af vores bedafgrænsninger - fx i galvaniseret stål - kan formes efter dine blomsterbed, så du selv kan tilpasse dem til din have. Det er en praktisk løsning, hvis dine blomsterbede er kringlede og bugter sig igennem haven. 

Mange af vores kanter, bl.a. råjernskanter, kan fås i forskellige længder, og de kan sammensættes, så du får præcis den længde, som passer bedst til dine blomsterbede. Bedafgrænsning af jern kommer i to varianter – i råjern og i galvaniseret stål. Råjern vil med tiden få et rustent udseende, som giver et flot og rustikt udtryk i haven. Bedkanter af galvaniseret stål bevarer i højere grad sin stålfarve, hvilket ligeledes giver et flot resultat men med lidt mere blikfang.

I sortimentet finder du også bedkanter til højbede, der yder en effektiv beskyttelse mod snegle, så du nemt kan holde dine planter og blomster fri for snegleangreb. Højbede er både nemme at holde pæne og rene, og så gør det, at bedet er hævet op fra jorden, at du kan udføre havearbejdet i en bedre og mindre trættende stilling. Holder du af at passe afgrøderne i dine højbede, så er bedkanter med sneglesikring uden tvivl en praktisk foranstaltning, der medvirker til at værne dine afgrøder imod irriterende snegleangreb. Er du på udkig efter flotte højbede, så kan du finde vores sortiment lige her.   

Reducer behovet for ukrudtslugning med afgrænsede bede

Græs og ukrudt finder næsten altid vej ind i blomsterbedene, og det kan kræve meget energi og tid at holde grænsen imellem græs og bed pæn. Der er heldigvis flere ting du kan gøre for at undgå at skulle luge hele sommeren. En af de ting, du kan starte med at gøre, er at sørge for en effektiv inddæmning af græsplænen for at give græsset en fysisk barriere, som det ikke kan brede sig uhindret henover med sit hurtigtvoksende rodnet.  

Når du vælger en kant til din græsplæne, bør du indtænke, hvordan du plejer at slå græsset. Hvis du vælger en skjult kant, der er sænket ned i jorden, så kan du oftest slå græsset helt til kanten med din almindelige græsslåmaskine. Vælger du i stedet en forhøjet kant, såsom kantsten, rundstokke af træ eller et stendige, så vil du få behov for en græskanttrimmer, der kan slå græsset helt ud til kanten. 

Indram blomsterbedet med kanter af stål eller sten

Det er ikke bare flot med en indramning af blomsterbedet, det er også praktisk, fordi du slipper for ekstra lugning ved at anlægge en barriere imellem græs og bed. Der er mange typer af kanter at vælge imellem, så det er helt op til dig, hvordan du ønsker at din have skal se ud. Ønsker du en stringent have med afgrænsninger, der ikke kan ses, så er bedkanter af jern og plast gode valgmuligheder. Er du mere til synlige kanter, så kan du vælge imellem forskellige stenkanter, trækanter og stålkanter. 

Mangler du inspiration til, hvordan du skal anlægge stål- eller stenkanter i din have, så kan du tage et kig ind i vores fix-det-selv-univers, hvor du finder en artikel med en film om bedafgrænsning samt en punkt-for-punkt vejledning til, hvordan arbejdet let kan udføres. Artiklen finder du lige her.

Få snorlige linjer i haven med bedafgrænsning

Uanset hvilken stil du ønsker at udtrykke i din have, har vi hos jem & fix masser af tilbehør til haven, der kan matche dine behov. Hos os finder du det havetilbehør, du har brug for til lave priser, så du altid har en god grund til at få fixet haven. Se vores udvalg her på siden og køb online eller besøg en af vores mange butikker i hele Danmark.