Grundet lokale restriktioner er vores butik i Kokkedal lukket. Det er muligt at handle med Click & Collect i perioden, vi holder lukket. Ordrer kan afhentes alle dage 8-19

Tag-, mur- & sokkelmaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Kom godt i gang med dit udendørs maleprojekt

Maling af tag, mur og sokkel udendørs kræver en bestemt type maling, da den forkerte slags maling kan gøre langt mere skade end gavn. Det er derfor vigtigt, at man sætter sig grundigt i ind, hvilken type maling der egner sig bedst til det aktuelle maleprojekt, i stedet for blot at bruge gamle rester af maling.

Sokkelmaling er vandfast og beskytter husets sokkel mod forandringer forårsaget af vind, vejr og sol. Med sokkelmaling beskytter du dit hus mod indtrængende fugt, og du er dermed bedre sikret mod vandskader og dårligt indeklima. Dog er det er vigtigt at vælge en diffusionsåben maling til udendørs maleprojekter, da denne type maling tillader overfladen at ånde, hvorved fugt fra bygningen kan ledes ud. Er din maling ikke diffusionsåben, kan du risikere at malingen skaller af, fordi fugten ikke kan afledes. Når du skal male sokkel, facade og tag, er det vigtigt at du gør det på det rette tidspunkt; hvis det fx lige har regnet, bør du udsætte malerarbejdet, indtil der har været tørvejr i mindst en uge. Det er heller ikke hensigtsmæssigt at male udendørs, hvis det er enten for varmt eller for koldt. Husk også altid at bruge tid på grundig afrensning, inden du går i gang med at male tag, mure eller sokkel, da det giver et langt pænere og mere dækkende resultat.

I jem & fix har vi masser af billig maling til udendørs brug, og du finder både sokkelmaling, murmaling, facademaling og tagmaling i flere forskellige farver og kvaliteter.