Renovering af Klubhus - Vorupør Boldklub

28. januar 2021
Ansøger: Vorupør Boldklub
Fra skrot til slot.

Vi er en 91 årig gammel fodboldklub med hovedsæde i Vorupør i Thy. Vi er en lille, men meget aktiv forening, som samler byen til fodbold, løb og fælles arrangementer. Vi vil være eller er Danmarks sjoveste fodboldklub, hvor det sociale er i højsædet og resultaterne sekundære. Vi har 2. herre hold og 2. damehold. I år 2020 blev vi kåret som årets forening af Go on´s landsdækkende konkurrence. Det blev vi blandt andet for vores nytænkning af en fodboldklub, hvor vi kan have svært ved rekruttering af medlemmer i et lille samfund, men med utallige frivillige timer har det lykkedes os, at få stablet et godt fælleskab på benene, på tværs af alle aldre.

Vi søger om tilskud til renovering af vores opholdsrum, som trænger til en kærlig hånd. Klubhuset er fra 1984, og det er ikke renoveret på det siden opbyggelsen, så det er bestemt tiltrængt. Vi har 4 tømre og 2 murer, som er aktive i foreningen, de har sagt ja til frivilligt at stå for det sammen med alle andre medlemmer af foreningen. Vi har blandt andet etableret et wall of fame, med hold billeder fra vi startede i 1930 og til nu, med eventuel vandskuring af væggene, vil dette blive mere synligt og et varemærke i vores klubhus. Loftet sammen med lamperne er fra en tid, hvor man måtte ryge indendørs, så det trænger også gevaldigt.

Vi har vedhæftet 2. billeder, vi kan sende flere hvis nødvendigt.

Vi håber på positiv respons på vores ansøgning:-) Hvis Corona tillader det, vil vi gerne have det gjort inden sæsonstart som er midten af april, men det kræver at forsamlingsforbuddet på 5. personer bliver ophævet. Renoveringen vil ske så snart vi kan få lov.

Ønskede materialer

2.stk.Nordlux Explore varenr.9045071 
6stk loftlamper nordlux Oja vare nr. 9056488
120 stk. træbeton loftplade 25mm hvid vare nr.9046890
8ks skruer 9046891
30 sæk cempexo vandskuringsmørtel 9049681  

Projektet - før og efter