Julegaver byttes frem til 31/1-23 - husk blot kvitteringen. Læs mere om bestilling/levering inden jul her.

Laminatgulv Fit-It eg - 3-stavs

Varenr.: 9045471

100,00/pk 30,96 pr. m2
  • Laminatgulv - 3-stavs eg med en rustik overflade, der er slidstærk
  • Gulvet har en tykkelse på 6 mm og er egnet til gulvvarme
  • Der er 12 paneler i en pakke, og det svarer til 3,23 m² pr. pakke

Laminatgulv som 3-stavsgulv i eg

Laminatgulv udformet som et 3-stavsgulv i eg med en rustik overflade. Gulvet har en tykkelse på 6 mm og er egnet til gulvvarme.

Produktdetaljer:

  • Der ydes 8 års garanti i privatbolig
  • Dækformat: 195 x 1382 mm
  • 12 stk. paneler pr. pakke
  • Antal m² pr. pakke: 3,23 m²

Holdbart og slidstærkt laminatgulv

Et laminatgulv er særligt udviklet til dig, der ønsker et flot udseende gulv, som skal holde sig pænt i mange år. Det er yderst slidstærkt pga. den særlige overflade, gulvet er lavet med, hvilket understreges af de lange garantier der følger med gulvene - for dette gulv er der 8 års garanti. Du kan nøjes med et minimum af vedligeholdelse, som begrænses til støvsugning og let gulvvask, og dermed er et laminatgulv helt ideelt til den travle families hverdag.

Ligner naturens egne materialer

Det er den nyeste og mest moderne teknologi, der anvendes, når naturens egne materialer skal kopieres til dit nye gulv. Du får et helt perfekt og superflot gulv, der til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som træ eller fliser. Det er noget, du kan få glæde af i rigtig mange år.

Lægges med et simpelt click system

Vil du selv prøve kræfter med montering af gulvet, har vi sørget for at gulvet er lavet med et simpelt click system, så denne opgave klares både hurtigt, nemt og sikkert - helt uden brug af lim. Før montering af gulvet skal du overveje, hvilket underlag du vil anvende. Og i vores sortiment finder du flere varianter til forskellige formål. Fælles for dem alle er dog, at de er med til at sikre en behagelig gangkomfort, virker støjdæmpende og let isolerende.
 

Specifikationer

Antal m2 pr. pk. 3,23 m²
Type 3-stavs laminatgulv
Højde 6 mm
Garanti 8 år
Farve Eg