Toiee Drain Plug 40-50 mm til afspærring af afløb

Varenr.: 9047998

Toiee Drain Plug 40-50 mm til afspærring af afløb

Varenr.: 9047998
  • Toiee Drain Plug bruges til midlertidig afspærring af afløbet ved risiko for oversvømmelse eller ved rengøring
  • Afspærringsballonen kommes i ned afløbet og pumpes op, så ballonen holder vandet ude
  • Kan bruges til afløb i både gulv, toilet og håndvask
  • Denne er på 40-50 mm
319.00

Varebeskrivelse

Stop opstigende vand i afløb med Toiee Drain Plug

Toiee Drain Plug afspærrer afløb i både toilet, gulv og håndvaske, så der ikke kommer oversvømmelse i forbindelse med skybrud, ligesom den er effektiv, hvis du skal gøre afløbet rent. I forbindelse med oversvømmelse sættes afspærringsballonen ned i afløbet i god tid, inden vandet stiger, og pustes op, så den blokerer afløbet. Ballonen er testet af DTI, Danmarks Tekniske Insitut og kan klare et tryk på mere end 3m H2O (3 meter vandsøjle, eller 0,3 bar/30kPa). Drain Plug fås i fire forskellige størrelser, så den passer til alle afløb. Denne er 40-50 mm.

Tjek pilotballon for tryk

Toiee Drain Plug består af en afspærringsballon, slange, håndpumpe, pilotballon til trykkontrol og en trykudligningsventil. Pilotballonen bruges til at holde øje med om, afspærringsballonen holder trykket. Når risikoen for oversvømmelse er drevet over, skal du bruge trykudligningsventilen til at tømme afspærringsballonen.

Et Toiee Drain Plug giver ikke den samme beskyttelse som et regulært højvandslukke, der installeres i afløbet. Det er altid på brugerens egen risiko at anvende produktet, og producent, distributør og forhandler kan ikke gøres erstatningspligtig for eventuelle skader, der er opstået i forbindelse med brugen. Det gælder både, hvis produktet taber tryk, revner eller på anden måde beskadiges, og der opstår oversvømmelse.

Toiee_logo

Specifikationer

Type Værdi
Bruges til Toilet
Type WC plug