Toiee Drain Plug 32 mm til afspærring af afløb

Varenr.: 9047997

Toiee Drain Plug 32 mm til afspærring af afløb

Varenr.: 9047997
  • Toiee Drain Plug bruges til midlertidig afspærring af afløbet ved risiko for oversvømmelse eller ved rengøring
  • Afspærringsballonen kommes i ned afløbet og pumpes op, så ballonen holder vandet ude
  • Kan bruges til afløb i både gulv, toilet og håndvask
  • Denne er på 32 mm
299.00

Varebeskrivelse

Toiee Drain Plug  til midlertidig afspærring af afløb

Er der risiko for oversvømmelser, stormflod eller har du på anden måde brug for at spærre afløbet af midlertidig, kan du bruge Toiee Drain Plug. Den fås i fire forskellige størrelser, så den passer til alle afløbsdimensioner i boliger. Denne er på 32 mm. Den kan bruges i alle afløb ved toiletter, gulvafløb og håndvaske.

Placer afspærringen i god tid

Med til Toiee Drain Plug følger en afspærringsballon, slange, håndpumpe, pilotballon til trykkontrol og en trykudligningsventil. Afspærringsballonen placeres i afløbsrøret i god tid, inden du forventer, at vandstanden vil stige. Afspærringsballonen er testet hos DTI, Danmarks Teknologiske Institut, og testen viste, at den kan modstå et tryk på mere end 3m H2O (3 meter vandsøjle, eller 0,3 bar/30kPa). Hold løbende øje med om ballonen holder trykket ved at kontrollere, at pilotballonen er hård.

Giver ikke samme beskyttelse som højvandslukke

Afspærringsballonen tømmes og fjernes, når risikoen for oversvømmelse er drevet over. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at Toiee Drain Plug ikke giver samme beskyttelse som et regulært højvandslukke, der installeres som en del af afløbet. Brugen af Toiee Drain Plug er altid på brugerens egen risiko, og producent, distributør og forhandler kan ikke gøres erstatningspligtig for eventuelle skader, der er opstået i forbindelse med brugen. Det gælder både, hvis produktet taber tryk, revner eller beskadiges, og der opstår oversvømmelse.

Toiee_logo

Specifikationer

Type Værdi
Bruges til Toilet
Type WC plug