Toiee Drain Plug 110 mm til afspærring af afløb

Varenr.: 9048000

Toiee Drain Plug 110 mm til afspærring af afløb

Varenr.: 9048000
  • Toiee Drain Plug bruges til midlertidig afspærring af afløbet ved risiko for oversvømmelse eller ved rengøring
  • Afspærringsballonen kommes i ned afløbet og pumpes op, så ballonen holder vandet ude
  • Kan bruges til afløb i både gulv, toilet og håndvask
  • Denne er på 110 mm
349.00

Varebeskrivelse

Toiee Drain Plug spærrer dit afløb

Skal du have rengjort afløbet eller vil du afspærre det midlertidig, fordi der er risiko for oversvømmelse? Så kan du bruge Toiee Drain Plug. Du stikker afspærringsballonen ned i afløbet, pumper den op, og så kan ballonen holde vandet ude. Den holder dermed vandet væk ved en eventuel oversvømmelse og kan bruges til at rense afløbet for ildelugtende belægninger. Den fås i fire forskellige størrelser, så der er til alle typer afløb i boliger. Denne er på 110 mm. Den kan bruges til afløb i både gulv, toilet og håndvask.

Testet af DTI

Toiee Drain Plug er testet af Danmarks Teknologiske Institut (DTI) og kan klare et tryk på mere end 3m H2O (3 meter vandsøjle, eller 0,3 bar/30kPa). Produktet anvendes altid på brugerens eget ansvar og risiko, og hverken producent, distributør eller forhandler kan gøres ersatningspligtig for eventuelle skader, der er opstået i forbindelse med brug af Toiee Drain Plug. Det gælder både, hvis den taber tryk, revner eller på anden måde beskadiges, og der opstår oversvømmelse. Her vil et regulært højvandslukke altid være mere effektivt, fordi det er en integreret del af afløbet.

Hold øje med trykket

Med til Toiee Drain Plug følger en afspærringsballon, slange, håndpumpe, pilotballon til trykkontrol og en trykudligningsventil. Den leveres samlet. Pilotballonen bruges til at kontrollere, om der stadig er tryk i afspærringen, og når du er færdig med at bruge produktet, kan du lukke luften ud af afspærringen ved at bruge trykudligningsventilen.

Toiee_logo

Specifikationer

Type Værdi
Bruges til Toilet
Type WC plug