Telte & campingmøbler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Telte & campingmøbler – tag på udflugt til lavpris

Står du og mangler et telt eller smarte campingmøbler, såsom et praktisk foldebord eller en foldestol, til campingturen, så finder du det lige her. I jem & fix har vi et stort udvalg af billige campingmøbler og telte, som du finder lige her på siden. Vi har alt fra foldeborde og festivalstole til udendørs drømmesenge og positionsstole. Det campingudstyr du finder her, består af praktiske campingmøbler, der er ideelle til friluftsliv og til campingferie. Campingmøbler er smarte, fordi de kan slås sammen, så møblerne fylder meget lidt, når de ikke er i brug. Det er særligt smart, hvis møblerne skal med dig på farten i bilen eller campingvognen. 

Er du på udkig efter et rummeligt telt til en udendørs overnatning? Eller står du og mangler et billigt festivaltelt? I jem & fix har vi telte i flere udgaver, naturligvis af god kvalitet, lige fra klassiske 2-personers-telte og 4-personers-telte til strandtelte. Hvis du hurtigt vil have fingrene i dit nye telt, så kan du tage hen i din lokale jem & fix-butik og købe dit nye telt med hjem allerede i dag - husk at tjekke lagerstatussen, inden du besøger butikken. 

Uanset om du er nybegynder, eller om du er en garvet campist, der er vant til livet i en campingvogn, så er det altså rarest at drage afsted hjemmefra med det rette campingudstyr og -tilbehør i bagagen til campingferien. Heldigvis kan du blive klar til ferien i jem & fix, for hos os finder du det meste. Vi har et stort udvalg af campingmøbler, campingtilbehør, campingudstyr, telte, luftmadrasser mv. i en god og robust kvalitet - altid til de laveste priser. Find alt det, hvad du skal bruge til din næste campingferie lige her på siden, hvad enten den skal holdes i en campingvogn, et telt eller en autocamper. Køb ind til friluftslivet her på siden, eller besøg en jem & fix-butik og vælg dine nye campingmøbler eller festivalmøbler i dag. 

Festivalstole og campingstole – nyd ferien tilbagelænet i en foldestol

En god siddeplads er guld værd, specielt hvis du har trasket rundt en hel dag på festivalpladsen, eller du har haft en aktiv dag på campingferien. Med en foldbar festivalstol fra jem & fix kan du nemt og billigt selv tage din helt egen stol med, og dermed undgår du helt en træls oplevelse af, at der ikke er nogen frie siddepladser. Med en foldbar stol kan du bare finde din egen festivalstol frem, lige når du har brug for den. Festivalstole er nemlig meget nemme at folde ud, og så er de rigtigt komfortable at sidde på. 

Festivalstole findes i flere modeller med slidstærkt stof med ryglæn, armlæn og kopholder – og du kan også købe sjove campingstole til børn. Det smarte ved en festivalstol er, at den fylder og vejer meget mindre end en almindelig havestol, som er for besværlig at tage med. Mange af foldestolene kommer i praktiske opbevaringstasker, så du kan tage din campingstol med i tasken over skulderen. På den måde kan du altid have dit eget komfortable sæde med, som du kan benytte til afslappende stunder i løbet af dagen, og som du kan sidde dejligt i, fx imens du nyder en kold drik, der kan opbevares i kopholderen.

Campingmøbler – praktiske møbler til lave priser

Campingmøbler er letvægtsmøbler, der er designet til at være lette, transportable og foldbare - de er med andre ord ideelle møbler til campinglivet, der kan tages med i bilen eller campingvognen, hvor de er nemme at tage frem, når der slås lejr, og nemme at pakke væk, når turen går videre til næste destination. I jem & fix kan du købe billige campingmøbler til de fleste behov, fx har vi praktiske foldeborde med håndtag, foldbare solsenge, positionsstole og sjove campingstole til børn med figurer.

Find dit nye foldebord lige her på siden. Et foldebord kan bruges til mange begivenheder, fx det det perfekt som et transportabelt spisebord på campingturen, så I kan nyde måltiderne sammen udenfor i det dejlige solskinsvejr. Kombinér foldebordet med nogle af vores foldbare campingstole, der - ligesom foldebordet - er nemme at transportere.

Strandmøbler er en type af campingmøbler, som er specielt velegnet til at tages med på stranden, så en flot sommerdag kan nydes på stranden med god komfort. Strandmøbler fås både som strandstole og solsenge, og du kan se hele udvalget af strandmøbler her på siden. Her finder du også praktiske strandtelte, der er en særlig form for telt med en åben side. Strandtelte er velegnede til børn, kæledyr og andre folk, der ikke har godt af at bade en hel dag i solen, når de er på stranden. Her er strandteltet en god løsning, så I altid er sikre på, at der er skygge i nærheden, når I er ude.

Telte til festivaler og sommerudflugter

Skal du på telttur i weekenden, på vandretur med overnatning i det fri eller på festival? Og mangler du et telt til en god pris og kvalitet? Så er du landet det rigtige sted! Hos jem & fix kan du købe telte til de fleste behov i flere forskellige størrelser og modeller, hvor der er sovepladser til 1-4 personer. Teltene er nemme at sætte op, de er holdbare, og så er de naturligvis vandafvisende, så du kan ligge trygt og tørt - også i regnvejr. Mangler du et liggeunderlag, en luftmadras eller en pumpe til din telttur, så kan du også finde det hos jem & fix lige her: Luftmadrasser & pumper

Hvor stort et telt skal jeg vælge?

Hvis du leder efter et rummeligt telt til 2 personer, så er det en god idé at vælge et telt, der er beregnet til flere personer, end dem der skal bruge det. Skal du bruge et enkelmandstelt, så vil et to-personers-telt være et godt valg. Hvis I er 2 personer, så vil et 4-personers-telt være rarest, hvis I ønsker et telt med god plads. Med et rummeligt telt er der både plads til alt soveudstyr, alle tasker og alt andet grej inde i selve teltkabinen, så intet behøver at ligge i forteltet, hvor der er risiko for, at det bliver fugtigt om natten.

Skal du bruge et telt til festivalen, så kan du vælge imellem telte til 2 eller 4 personer afhængigt af, hvor mange sovepladser, du ønsker, og hvor meget udstyr, der skal være plads til i festivalteltet. 

Leder du i stedet efter et letvægtstelt til vandreturen, så vil et lille telt, fx et 2-mands-telt, være en smart løsning, da et lille telt vejer mindre end et stort telt. Vægten på teltet spiller en stor rolle, hvis du skal bære rundt på teltet på hele vandreturen. 

Alle vores telte er naturligvis af god kvalitet, og de kan bruges til mange forskellige formål. Slå dit nye telt op i haven eller tag det med ud i naturen, hvor du/I kan sove en nat i det fri. 

Køb et nyt telt eller nye campingmøbler her på siden og få leveret til din adresse, eller besøg din lokale jem & fix-butik.