Rækværk til bandereklamer

17. november 2020
Ansøger: Veddum IF
Veddum IF søger om støtte til materialer

Veddum IF er en lille lokal fodboldklub i udkants danmark. Vi er som alle andre foreninger ramt af Corana, og desværre kommer 60% af klubbens indtægter fra et ugentligt bankospil, som klubben afholder hver torsdag aften for pensionister for hele lokalområdet. Bankospillet blev som det første aflyst, da Danmark blev lukket ned tilbage i marts og må endnu ikke starte op. Derfor har klubben nu været igang med at udtænke, hvor der kan laves nye tiltag, for at redde et ellers skidt økonomisk år, hvor byfesten og alle andre arrangementer er blevet aflyst. Vi har derfor været på jagt i det lokale erhvervsliv, hvor vi har fået fat i en del nye bandesponsorer til vores stadion. Derfor mangler vi nu materialer til, at få lavet et rækværk, som vi kan få sat bandereklamerne op på. Dette vil vi gerne søge gennem jeres hjælpepulje. Vi har to gange tidligere prøvet lykken hos Jer, men desværre uden held. Vi blev dog opfordret til, at forsøge os igen.

Vi søger følgende materialer: - 30 stk. imp. terrassebrædder 25 x 100 mm x 4 meter (varenummer: 9057382) - 20 stk. reglar 47 x 50 mm. x 3 meter (varenummer: 9052623) - 20 stk. imp. stolper 100 x 100 mm. x 3 meter (varenummer: 9057377) Vi har mulighed for, at afhente materialerne i Jem & Fix i Hadsund og projektet vil udelukkende blive udført af frivillig arbejdskraft af klubbens fodboldspillere. Vi kan som tak for et eventuelt sponsorat få fremstillet en 2-meter bandereklame for Jem & Fim, som vil blive siddende gratis i hele rækværkets levetid. Ligeledes vil vi kunne tilbyde en reklame i vores klubblad, som udkommer 2-3 gange årligt. Vi ser frem til at høre fra Jer Venlig hilsen Mikkel Arnskov - Veddum IF

Ønskede materialer

De ønskede materialer er angivet ovenover. Det bliver et rækværk som man kan se til højre for målet på det vedhæftede foto. 

Projektet - efter