Nyt gulv i klubhus

22. november 2023
Ansøger: hundested rugby klub
Som det kan ses på billederne, er vores gulv i klubhuset slidt ned og trænger til udskiftning, flere steder er det så mørt at man er ved at gå i gennem gulvet.

Hundested rugby klub, er en social klub med omkring 100 medlemmer i alle aldre, der er højt til loftet, Vi laver mange fællesskabende aktiviteter og har udover medlemmerne der dyrker rugby sporten ugentlige arrangementer med fællesspisning for spillere, forældre og pårørende, til tider har vi også overnatnings weekender for klubbens ungdoms spillere, for at styrke sammenholdet yderligere, ligeledes har vi åbnet vores klub op for byens skoler og børnehaver som bruger klubhuset som udflytter skole/børnehave til hygge, med bål, madlavning, ture hen i den nærliggende skov ol. Derfor har vi mange ugentlige brugere hvilket medføre en del slid på klubhuset/gulvet, som efterhånden er 25 år gammelt.
Vi er ikke en klub med de store midler og håber derfor på støtte, så vi hen over vinteren kan renovere gulvet og forsætte alle de sociale aktiviteter i og omkring klubben og forsat være et anker for lokalsamfundet.
I klubben har vi håndværkere inden for de fleste fag og vil derfor være i stand til at løse opgaven med at renovere gulvet på den baggrund.
Alle billeder må benyttes på jeres hjemmeside. Video kan laves og eftersendes hvis I gerne vil have dette.
Som tidligere nævnt vil vi gerne lave gulvet i vinterpausen så det står klart til brugerne til foråret og håber derfor på et hurtigt svar fra jer.

Ønskede materialer

9014299 Gulvspånplade TG4 22 mm - 61,5 x 180 cm 90
9059765 Moderna vinylgulv V-Solid Wellington Oak 58