Jule arrangement for ældre uden pårørende

13. november 2020
Ansøger: En hjælpende hånd- til fordel for ældre
Hjælp til småt bemidlede ældre/ældre u. pårørende

Foreningen En hjælpende hånd- til fordel for ældre indsamler til småt bemidlede ældre og ældre uden pårørende. Løbende afholder jeg arrangementer til fordel for ældre. I november og december afholder jeg julearrangement til ældre uden pårørende. Hertil indsamler jeg julegaver, som jeg pakker og efterfølgende køre jeg og mine frivillige Jylland tyndt for at aflevere disse.

Pga. Covid-19 skal der tages ekstra forbehold, hvilket gør at vi er nødt til at samles et sted hvor vi kan sortere, pakke og afhente- hvortil at vi skal holde passende afstand, anvende handsker, desinficere og bære mundbind.

Hertil har vi fået doneret plads på en gård i en lade, men vi skal selv bygge pladsen og opstille alt hvad vi skal bruge. Da alt i og omkring foreningen er ganske frivilligt, har vi ingen midler til dette, og krydser alt hvad krydses kan for at i vil støtte dette gode formål- nemlig til vores ældre. Mange af egne midler ligges i foreningen, men må erkende at mine midler ikke rækker til at dække materialer til at opstille flg.- hvor end at jeg gerne ville.

Jeg modtager løbende donationer til ældre, som desværre sidder uden midler som løbende skal sorteres, pakkes og afleveres. Med jeres hjælp kan vi fortsætte vores gode arbejde og de ældre ville kunne få julegaver.

Jeg vil selvfølgelig gerne fortælle en helt masse mere. Jeg vedlægger her links til Facebook, instagram og seneste artikel skrevet af TV2 Østjylland.


https://m.facebook.com/enhjaelpendehand/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/en_hjaelpendehand_aeldre/

https://www.tv2ostjylland.dk/oestjylland/social-og-sundhedsassistent-om-natten-ildsjael-om-dagen

https://www.instagram.com/en_hjaelpendehand_aeldre/


Jeg har vedhæftet lidt billeder af sidste års jule arrangement og alt kan findes på ovenstående sider.

Ønskede materialer

10 foldeborde, 15 klapstole, 10 kasser engangshandsker, 20 pk. desinficerende servietter, 30 ruller jule indpakningspapir,  2 tapedispensere, 2 arbejsslamper, 4 stålreoler m. fire hylder. 

Projektet - efter