Container klubhus

01. december 2020
Ansøger: Rebæk Idrætsforening
Container giver hjemløs forening nyt hjem

Vi er en klub i fuld fart fremad, og vi har alene det seneste år mere end fordoblet vores antal af børn i ungdomsafdelingen – og der kommer stadig flere til. Faktisk er vi lige nu et sted, hvor vi ikke tør sætte flere hold i gang, da vi mangler opbevaringsplads til materialer og et sted at samles. Vi har skabt stor glæde i form af leg, hygge og nye venskaber. Desuden er en af vores styrker, at vi formår at samle børn fra vidt forskellige år, baggrunde og nationaliteter og skabe venskaber på kryds og tværs. Hos os handler det ikke om at vinde flest kampe og få flest point, men om kærligheden til fodbolden og venskaberne.

Som følge af vores anderledes approach til fodbolden og børnene, hvor vi altså ikke fokuserer på sejre og point, men om at have det sjovt og få nye venskaber, så har vi også oplevet en fantastisk stor opbakning fra forældrene. Og det er dem, der har skubbet på og bedt os om at søge jeres pulje – de vil nemlig hellere end gerne hjælpe til og fixe - og sørge for at deres børn har et sted at mødes og være omkring træningerne.

Vi har dog ét problem: Vi har intet klubhus! Til gengæld har vi en container, den mangler dog i den grad en overhaling, som vi kan gøre til et klubhus og give børnene et værested før og efter træning. Vi har brug for træ og isolering til konstruktion og isolering af containeren. Planker til beklædning. Maling til planker. Tagplader.

Vi har hænderne, engagementet og iveren til at klø på og få gjort projekt ”container til klubhus” til en realitet. Vores eneste mangelvare er de økonomiske midler til at købe materialer. Alt andet har vi – og vi har masser af det!

Så vi håber at I vil støtte en lille forening, der vokser og vokser – og som gør en positiv forskel for børnene – uanset baggrund - i hele Hvidovre. Vi har brug for hjælpen, da vi ellers risikerer at mange børn ikke får muligheden for at blive medlemmer og en del af det stærke fællesskab, som vi har fået opbygget på enormt kort tid og som har lagt et fundament for en meget spændende fremtid, hvor en masse børn og unge kan komme under vores forenings-vinger.

Ønskede materialer

Varenr.: 9047287 x 80: 5160 kr.
Varenr.: 9011195 x 200: 19.800 kr.
Varenr.: 9057379 x 160: 6120 kr.
Varenr.: 9053404 x 6: 2688 kr.
Varenr.: 9024253 x 20: 1380 kr.