Roundup WeedX spray Pump'N Go 2,5 liter

Varenr.: 9042562

349,00/stk 139,60 pr. ltr
  • Roundup WeedX spray Pump'N go ukrudtsmiddel er et færdigblandet ukrudtsmiddel, der er velegnet til større områder som terrasse, stier, fortove og indkørsel
  • Med praktisk tryksprøjte, forlængerhåndtag og regulerbar dyse, og den kan sprøjte uafbrudt i op til 3 minutter
  • Tryksprøjtens pumpehåndtag kan låses fast, så det kan bruges til at løfte ukrudtsmidlet
  • Der er 2,5 liter i beholderen

Spar tid og køb sammen

Du kigger på

Roundup WeedX spray Pump'N Go 2,5 liter

349,00 /stk

Roundup WeedX spray ready/refill 5 liter

349,00 /stk

Roundup WeedX spray Pump'N Go 2,5 liter

349,00 /stk

Roundup WeedX spray ready/refill 5 liter

349,00 /stk

2 Varer valgt

Samlet pris:

698,00 kr.

Roundup WeedX spray med tryksprøjte

Roundup WeedX spray Pump’N Go er ideel til større områder, fordi den har en Pump’N Go tryksprøjte. Tryksprøjten giver op til 3 minutters konstant tryk, så det bliver nemmere og hurtigere at behandle større områder som stier, terrasser, fortove og indkørsel. Tryksprøjten har 2 indstillinger: Præcis eller bred stråle. Den præcise stråle er velegnet til enkeltstående eller tæt ukrudt, mens den brede er god til større områder. 

Tryksprøjten har et forlængerhåndtag, som sikrer en nem og behagelig sprøjtning. Håndtaget på Roundup WeedX-sprayen bruges til at pumpe med, og det kan efterfølgende låses, så det også kan bruges til at løfte ukrudtsmiddel rundt i haven. 

Ukrudtsmidlet virker ved, at det trænger ind i bladet og fordeler sig videre ned til rødderne. Det kan tage op til 10 dage, før midlet er helt ude i røddernes spidser, og herefter kan ukrudtet fjernes. 

Indeholder 2,5 liter.

Hvor bruges Roundup WeedX spray?

Denne Roundup WeedX spray er velegnet til større områder, fordi den har en Pump’N Go tryksprøjte. Tryksprøjten kan pumpes op og giver op til 3 minutters konstant tryk, og det gør det nemt at bruge ukrudtsmidlet på større områder fx terrasser, fortove, indkørsler og lignende steder. 

Hvornår bruges ukrudtsmidlet?

Roundup WeedX Spray bruges, når ukrudtet er i god vækst. Det giver den bedste effekt. Det anbefales at bruge sprayen i stille vejr, og når der ikke er udsigt til regn inden for de første timer. Regn vil nemlig forringe effekten. 

Hvordan bruges Roundup WeedX spray PumpN’ Go?

Ukrudtsmidlet pumpes op med håndtaget, så det er klar til at blive sprøjtes ud med tryksprøjten. Herefter kan det sprøjtes ud på større og mindre områder ved at trykke på udløserknappen på tryksprøjten. Den bekæmper ukrudt ved at trænge ind i bladene og fordele sig ned til rødderne. Det kan tage op til 10 dage, og derefter kan ukrudtet fjernes. 

Undgå at ramme planter og græsplæne, der skal bevares. 

Dosering

Bladene sprøjtes, men ikke så meget, at væsken løber af bladene. 

Forsigtighedsregler vedrørende brugen

Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten. Ukrudtsmiddel skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. RÅDGIVNING ved anvendelse af bekæmpelsesmidler: Kontakt jem & fix kundeservice: på tlf. 79 42 59 42 eller e-mail kundeservice@jemfix.com.

 


Vær opmærksom på:

P102 - Opbevares utilgængeligt for børn. EUH-sætninger : EUH401 - Brugsanvisningen skal følges for ikke at bringe menneskers sundhed og miljøet i fare. SP1 - Undgå forurening af vandmiljøet med produktet eller med beholdere, der har indeholdt produktet. [Rens ikke sprøjteudstyr nær overfladevand/Undgå forurening via dræn fra gårdspladser og veje].

Specifikationer

Indhold 2,5 liter
Type Klar-til-brug
Mærke Roundup