Pavilloner & partytelte


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Pavilloner & partytelte til havefest og sommersjov

Foråret og sommeren er uden tvivl den hyggeligste tid at samle hele familien og venneflokken til en stor fest. Om det så er sommerfest, grillfest, fødselsdag, studentergilde, bryllup eller konfirmation, så er der intet, der slår en god, udendørs fest med kulørte lamper og dans i bare tæer på græsset. Påtænker du at holde en større kom-sammen til sommer, kan du med fordel overveje at købe enten et partytelt eller en pavillon afhængigt af festens omfang og antallet af gæster. For selvom vi i Danmark er så heldige at kunne nyde lange, lyse sommeraftener, er det stadig en særdeles god idé at kunne rykke festen ind i ly og læ, hvis nu man skulle blive overrasket af en byge eller tordenvejr.

 

Hold et brag af en sommerfest i et stort og billigt partytelt

Der går rigtig meget planlægning og mange forberedelser forud for en stor udendørs fest. Mad skal købes og tilberedes, der skal findes stole og laves playlister, der skal pyntes op og mixes drinks... og så skal man jo også lige huske at tænke på, om vejret mon arter sig. Sommeren i Danmark er lige så svær at forudsige som lottotallene, og derfor kan det godt føles risikabelt at planlægge en udendørs fest, hvor rigtig meget afhænger af vejret. Men her kan et partytelt sørge for ro i maven - i hvert fald med hensyn til de vejrmæssige omstændigheder! Vi kan ikke garantere perfekt grillede pølser, men med et partytelt tør vi godt love, at de kan blive tilberedt i tørvejr. Og når festen bevæger sig mod midnat og duggen begynder at falde, kan et partytelt også sørge for, at I kan holde varmen og danse videre uden at være nødt til at rykke festen inden døre.

 

Partytelte i forskellige størrelser

Hos jem & fix har vi partytelte og pavilloner i mange forskellige størrelser, så uanset om du skal holde en stor fest med mange gæster, eller om det kun er den nærmeste familie eller naboerne der kommer på visit, kan du finde et partytelt eller en pavillon der passer til lejligheden i vores sortiment. Til de større begivenheder som fx studentergilde eller stor sommerfest er et partytelt på 5x10 eller et partytelt på 5x8 meter ideelt, da der her er plads til både siddende og dansende gæster. Til de mindre sammenkomster, eller hvis der blot skal være plads til at kunne grille i tørvejr kan et partytelt på 5x4 meter være nok.

 


Partytelte og pavilloner til mange lejligheder

Skal du afsted på festival, og vil du gerne kunne nyde stemningen i skyggen? Så er en enkel pavillon en rigtig god løsning. Vi har billige pavilloner i flere forskellige udgaver og størrelser, så du kan slappe af i ly for solen, når der skal holdes pause fra musikken. En pavillon er også helt ideel, hvis du fx har en stand på et kræmmermarked, og gerne vil skærme dine varer og dine kunder mod stærk sol eller eventuelt nedbør. Og vil du være på den sikre side i tilfælde af dårligt vejr, har du også mulighed for at købe en eller flere sidevægge, så der er læ for eventuel blæst eller regn.

 

Flotte pavilloner til haven 

Pavillonen er et anvendeligt telt, der kan bruges på mange forskellige måder. Du kan som nævnt bruge det til festivaler og markeder, men du kan også bare bruge det hjemme i haven, hvor pavillonen kan bruges i stedet for en traditionel parasol. 

Pavilloner kan sættes op i haven eller på terrassen, så der er et sted med skygge, hvor man kan opholde sig på solskinsrige dage. Pavillonen giver en hyggelig fornemmelse af, at man sidder i et lukket udendørs rum, men uden at udsigten til - og duften af - havens blomster og buske bliver spoleret af vægge.

Har du en terrasse i haven eller måske en større tagterrasse, så kan du sætte din nye pavillon op der og fx placere et terrassebordssæt inde i den, så du/I har et hyggeligt sted at spise aftensmad og samles, uanset hvordan sommervejret tager sig ud. Se hele udvalget af haveborde og havestole her i kategorien med havemøbler. 

Pavilloner fås i flere størrelser, så du kan købe en der passer til din smag og dit behov. Se hele sortimentet her på siden.  


Køb dit partytelt eller en pavillon i jem & fix

Mangler du et partytelt eller en pavillon til arrangementer eller fester udendørs, eller har du brug for et overdække til diverse formål udenfor i sommeren? Så har vi i jem & fix et stort udvalg af partytelte og pavilloner, som kan bruges til sommerens fester, markeder, festivaler og mange andre arrangementer. Vores partytelte og pavilloner findes i forskellige kvaliteter og størrelser, så du kan købe lige det, som passer til dit behov. Du kan fx få en pavillon, du selv skal samle eller en, som bare skal foldes op. Derudover kan der købes tilpassede sider til de forskellige pavilloner, som nemt kan sættes på og fx skærme for pludselige vindstød eller regnvejr - disse fås både med og uden vindue i. Der er ingen begrænsninger for, hvilke slags arrangementer, partytelte og pavilloner kan bruges til. I jem & fix har vi forskellige partytelte og pavilloner i flere størrelser, som kan bruges på både på sommerens varme solskinsdage og på mere regnfulde dage. Vores partytelte leveres komplette inklusiv gavle og sider, som kan åbnes op, hvis partyteltet fx bruges på lune sommerdage.


Se vores store udvalg af partytelte og pavilloner online eller besøg din nærmeste jem& fix og find partytelte og pavilloner, der passer til dit behov.