Parketgulv i 3-stavs eg med klar natur lak

Varenr.: 9043967

950,82/pk 299,00 pr. m2
  • 3-stavs parketgulv i eg er et flot gulv med ensartet farvespil og få knaster
  • Lakeret med en klar natur lak, som giver gulvet en yderst slidstærk overflade
  • Egnet til gulvvarme
  • Der er 3,19 m2 pr. pakke

Parketgulv i eg med en klar, natur lak

Dette pæne 3-stavs ege parketgulv er i en skandinavisk sortering, der sætter fokus på træets eget naturlige spil. Overfladen er lakeret med natur lak, der giver et naturligt look og en yderst stærk overflade. Gulvet skal ikke efterbehandles og er klar til brug umiddelbart efter montering. Det er egnet til gulvvarme og kan anvendes i alle boligens rum, dog med undtagelse af vådrum.

Produktdetaljer:

  • 3-stavsparketgulv i eg med klar natur lak
  • Der ydes 5 års garanti
  • Dimension: 14 x 207 x 2200 mm
  • 3,19 m² pr. pk.
  • Slidlag: 2,5 mm
  • Egnet til gulvvarme

Opbygget i stabil 3-lags konstruktion

Skal det være naturligt, og vil du gerne være helt tæt på naturens egne materialer, så er trægulve dit helt rigtige valg. Igennem den fine opbygning i naturens egne materialer vil du få det mest anvendte materiale til gulv.

Gulvet er opbygget i en stabil 3-lags konstruktion. Overfladelaget består af en nøje udvalgt europæisk træsort, som er beskyttet med lak. Det midterste lag er i nåletræ og er i modsat retning som overfladelaget og det nederste lag. Opbygningen er dannet på denne måde for at begrænse den naturlige bevægelse i træet og forhindrer dermed huller, revner og knirkelyde - selv med skiftende temperaturer og luftfugtighed. Det nederste lag er også i nåletræ og er i modsat retning som det midterste lag for at reducere bevægelserne i træet.

Med 5Gs BARLOCK låsesystem for nem montering

Vil du selv prøve kræfter med montering af gulvet? Med 5Gs BARLOCK låsesystem, som dette gulv er lavet med, klares opgaven hurtigt - faktisk op til 25% hurtigere end traditionelle låsesystemer. Det er ikke nødvendigt at være specialist for at kunne montere gulvet, det er nemt og sikkert med 5Gs BARLOCK låsesystem. Før montering af gulvet skal du overveje, hvilket underlag du vil anvende. Og i vores sortiment finder du flere varianter til forskellige formål. Fælles for dem alle er dog, at de er med til at sikre en behagelig gangkomfort, virker støjdæmpende og let isolerende.

Med tiden vil gulvet tage en naturlig patina, og ønsker du dig tilbage til udgangspunktet, kan det slibes og genetableres med ny overfladebehandling efter eget ønske. Således kan du se frem til årevis af dejlig natur under fødderne og tilmed har træ den naturlige egenskab af varme, hvorfor trægulve aldrig bliver rigtigt kolde.

Specifikationer

Højde 14 mm
Slidlag 2,5 mm
Antal m2 pr. pk. 3,19 m²
Type 3-stavs parketgulv
Garanti 5 år
Farve Eg