Park Life parkeringsskive titanium silver

Varenr.: 9047176

256,00/stk
  • Park Life er en elektronisk parkeringsskive, som hjælper dig med at undgå parkeringsbøder
  • Den registerer bilens bevægelser og indstiller automatisk den rigtige parkeringstid, når du parkerer bilen
  • Du slipper for at skifte batteri på Park Life - det indbyggede batteri holder hele parkeringsskivens levetid (min. 10 år)
  • Nem at installere og montere, og der medfølger klæbepuder til at fastgøre parkeringsskiven
  • Denne udgave er i farven titanium silver

Park Life elektronisk parkeringsskive i titanium silver

Park Life er elektronisk parkeringsskive, som hjælper dig med at undgå parkeringsbøder. Ved at registrere bilens bevægelser indstiller Park Life automatisk p-skiven til det korrekte parkeringstidspunkt, når du parkerer bilen. Den stiller sig frem til det nærmeste kvarter efter ankomsttidspunktet, så parkerer du kl. 11:37, stiller den sig til kl. 11:45. 

Der er flere fordele ved at vælge Park Life:

  • Du skal aldrig skifte batteri - Park Life er særligt udviklet med strømbesparende komponenter, som betyder, at Park Life holder strøm i hele dens levetid. Der skal altså ikke skiftes batteri på Park Life, uanset vejrforhold og hvor meget du kører i bilen. Batteriets levetid er min. 10 år.
  • Tydelige displays - Park Life har et tydeligt display både udvendigt og indvendigt. Bagsiden er vinklet på den, så det er nemmere at se cifrene indvendigt. 
  • Enkelt betjening - Bagpå Park Life er der én stor knap, som bruges til at aktivere p-skiven og indstille tid og dato, når du får den. 
  • Nem installation - Det tager kun 10 minutter at montere og indstille Park Life.

Park Life er designet af den danske designer John Sebastian. 

Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at parkeringsskiven er indstillet korrekt, så tjek den gerne med jævne mellemrum for at se, om tiden passer. Den har en gennemsnitlig nøjagtighed på +/- 2 min/2. år. Parkeringsskiven er testet til at kunne klare temperaturer fra -20°C til +75°C, og batteriet er et forseglet litiumcelle-batteri, der ikke skal skiftes og har en levetid på min. 10 år. P-skiven er lavet i ABS og glas, og den måler 10 x 10 cm og er 1,5 cm høj/tyk. Den skal være fastmonteret i forruden for at virke, og der medfølger klæbepuder til at fastgøre den.

Denne udgave er i farven titanium silver.

Park Life er godkendt af Trafikstyrelsen.

Specifikationer

Type Parkeringsskive