Naturløb med KFUM-Spejderne

Naturen er i konstant forandring og byder på masser af oplevelser året rundt. Derfor har jem & fix sammen med KFUM-Spejderne taget initiativ til et Naturløb for børn og voksne i naturområder over hele landet. Naturløbet består af sjove poster med udfordringer, som skal løses på rigtig spejdermanér. Få også gratis goodiebags med materialer til at bygge en sjov figur, så længe lager haves.

Video A Videofront Web

Sammen bygger vi lokalsamfund

I jem & fix er vi vilde med at bygge og bruge vores hænder. Derfor indgik vi tilbage i 2015 et partnerskab med KFUM-Spejderne, så vi sammen kan skabe sjove og lærerige aktiviteter for børn og unge og deres familier. Vores fælles motto er: "Sammen bygger vi lokalsamfund".

 

KFUM-Spejderne bidrager med et stort netværk af børn og unge fra hele landet, og jem & fix bidrager med gode byggematerialer og et ønske om at støtte op om gør det selv-kulturen.

 

Vores ambition er sammen at gøre en forskel i de danske lokalsamfund, og vi arbejder hvert år på nye, spændende projekter. Indtil videre har samarbejdet ført en masse sjove arrangementer og byggeprojekter med sig over hele landet.

 

Fælles for aktiviteterne er, at der er fokus på fællesskab, familieliv, natur og læring, som styrker interessen for og lysten til at "gøre det selv".

 

Naturløb for hele familien

Naturen ændrer sig i takt med årstidernes skiften, og det kan godt betale sig at gå på opdagelse hele året. Der venter nemlig masser af gode naturoplevelser rundt omkring i Danmark. Derfor har jem & fix i samarbejde med KFUM-Spejderne arrangeret et Naturløb for børn og voksne, som er tilgængeligt i naturområder over hele landet.

Naturløbet består af en række poster med udfordringer, som skal løses på rigtig spejdermanér. Posterne er både sjove og lærerige, og I bliver klogere på den danske natur, mens I oplever den.

 

Naturløbet er for alle, og I vælger selv, hvornår I vil afsted og hvor længe, det skal tage. Posterne er nemlig frit tilgængelige i naturen, og man bestemmer selv rækkefølgen. 

 

Gratis goodiebags

 

I kan hente gratis goodiebags hos jeres lokale spejdergruppe ved løbets start. I goodiebagen er der bl.a. et sejt gør det selv-klistermærke svarende til det ægte ”gør det selv-spejdermærke” og materialer til at bygge en sjov figur.


Man kan hente goodiebags, så længe lager haves.