Click & Collect kan afhentes indenfor 24 timer i din lokale butik. Læs venligst vores Click & Collect betingelser her >

Levering til hjemmeadresse i øjeblikket 5-7 dages ekstra leveringstid.

Kaffeskuret ved varmestuen 25. juli 2019

støttet
/3

Kirkens Korshær driver varmestue i Skælskør for byens mest udsatte borgere. Ved ferie, kurser, sygdom osv. må vi ind imellem lukke varmestuen. Derfor ønsker vi at isolere vores skur i haven, så brugerne har mulighed for at drikke en kop kaffe i lune og hyggelige omgivelser.
Udover dette bliver skuret brugt til mindre byggeprojekter og kreative projekter, som kræver at man er udendørs, hvilket kan være en kedelige forestilling i regnvejr og kulde.
Projektet vil være til gavn for vores brugere. Vi ser ca. 30 mennesker i varmestuen dagligt, hvor der er mulighed for hygge og samvær med andre. Ved vores bygge- og kreative projekter får vi opbygget et fællesskab, så ensomheden bliver sat i baggrunden - om ikke andet så for nogle timer hver dag. Byggeriet bliver udelukkende lavet af brugerne, som i fællesskab finder ud af at fordele arbejdsopgaverne.
Vi er startet lidt på at isolere skuret, men økonomien i varmestuen rækker ikke til, at vi kan få det lavet færdigt. Da vi gerne vil have det lavet, inden kulden banker på, har jeg sat deadline til sidst i august, men det er ikke afgørende - da alternativet er, at det ikke bliver lavet færdigt.

Ønskede materialer
13 spånplader 10 mm, 122 x 250 cm
2 pk. Glasuld Isover 27-45 mm.
Jerntråd
10 Tagplader Sunlux Sinus
Søm til Tagplader