Vi har åbnet butik nr. 5 i Norge14. maj 2019

Åbning Slitu
Flag og fælles front ved butiksåbningen i Slitu.

Danmark og Sverige har stor erfaring med butiksåbninger med hhv. 119 og 49 af slagsen, så det er oplagt at trække på den baggrundsviden, der er i de to nordiske nabolande, når en butik skal åbne. Daglig leder i jem & fix i Norge, Kennet Foersom Iversen, glæder sig over opbakningen og uddyber:

- Butiksåbninger er noget, vi gør et stort nummer ud af i jem & fix. Det er fantastisk at åbne nye butikker, og vi gør alt, hvad vi kan for at få åbningerne til at sige kapow. Det er en festdag, hvor adrenalinet pumper, og helt enestående at være en del af et hold som dette, der løber bolden i mål for hinanden på tværs af landegrænser.

Flere åbninger i Sverige og Danmark

I Danmark gør vi også så småt klar til åbningsfest, idet vi øger butiksantallet til 121 i løbet af foråret, og Sverige følger trop og kan snart bryste sig af at åbne butik nr. 50. HR- og driftschef i Danmark Peter Nyboe fortæller:

- Butiksåbninger er noget, vi altid ser frem til, og med mere end 170 butikker på tværs af Danmark, Sverige og Norge ved vi efterhånden, hvad der skal til for at holde et brag af en åbningsfest. Så vi glædes over åbningen i Slitu og ser frem til flere snarlige åbninger i både Danmark og Sverige.

Del denne side: