Personalefest og hviledag for alle 1700 medarbejdere i jem & fix5. september 2018

Personalefest i jem & fix

Der er god grund til at hæve armene over hovedet og glæde sig til personalefesten i jem & fix nu på lørdag d. 8. september. Ikke mindst fordi dagen derpå byder på en velfortjent hviledag for alle medarbejdere.

Glade og positive medarbejdere - de skal fejres!

jem & fix er bedst, når vores 1700 medarbejdere er glade og positive. Et vigtigt element i at sikre arbejdsglæden og sammenholdet på tværs af kæden er den årlige personalefest, som i den grad samler de 118 danske butikker landet over lige fra Rønne til Skagen. Festen løber af stablen lørdag d. 8. september på KærligHeden i Skanderborg og er i år bygget op omkring et mexicansk tema.

Alle medarbejdere er inviteret til fest og bliver hentet i busser, og de kan se frem til et brag af en fest med navne som Nik & Jay, The Amigos, Johnny Deluxe, Skinz, Thunder Power og Chili Klaus som showmaster samt masser af mexicanske specialiteter til at stille både sult og tørst.

- Vores årlige personalefest står som noget helt særligt i jem & fix regi. Vi skal nemlig feste og fejre de medarbejdere, der er grundlaget for vores succes. Og i år kan det ikke undgå at blive en ekstraordinær god fest. Vi er nemlig tæt på 1100 tilmeldte. Det er det højeste antal i kædens historie. Det er ganske enkelt imponerende og virkelig glædeligt med så mange festklare jem & fix’ere, så jeg ser meget frem til årets fest, fortæller adm. direktør Claus Petersen.

Holder jem & fix virkelig lukket?

Lukkedage er ikke det, jem & fix gør mest i, for der er gør det selv-projekter året rundt, og derfor har vi også åbent året rundt. Næsten. Vi holder fire lukkedage ifm. jul og nytår. Det er meget klassisk. Men den femte og sidste lukkedag er helt vores egen. Den falder altid den anden søndag i september, og vi kalder den hviledagen. HR- og driftschef Peter Nyboe forklarer:

 - Vores tradition med en årlig hviledag søndagen efter vores store personalefest er efterhånden blevet en fast del af vores firma-DNA. Det er så velfortjent med en hviledag efter festen til alle dem, der knokler i hverdagen for at gøre jem & fix til et velsmurt byggemarked. Vi plejer såmænd også at høste god opbakning til denne lukkedag fra vores kunder. Det håber jeg også, at vi gør i år, for vi lukker selvsagt ikke for at irritere vores kunder, men udelukkende for at pleje vores personale.

jemogfix.dk holder altid åbent

Selvom vores 118 butikker holder hviledag søndag den 9. september, og der gælder særåbningstider lørdag den 8. september, så kan dem der gerne vil bestille noget stadig handle hos os på jemogfix.dk, hvor man både kan bestille varer til direkte levering, læse ugens avis, se fix det selv-film og meget mere.

Men det er helt okay med os, hvis gør det selv-folket også vælger at holde en sjælden men fortjent hviledag nu på søndag sammen med os.

Del denne side: