Ombytning af kæde og sværd på benzindrevne Garden kædesave købt i perioden 1. oktober 2012 til 16. april 20132. juni 2014

jem & fix har købt benzindrevne motorsave af mærket ”Garden” af H.P. Schou. Disse motorsave har monteret sværd og kæde af mærket ”Oregon”. Efter henvendelse fra Blount, producenten af ”Oregon” produkter, er jem & fix samt H.P. Schou blevet opmærksomme på, at de monterede sværd og kæder er varemærkeforfalskede. Salget er sket i perioden 1. oktober 2012 til 16. april 2013. 

jem & fix har i en årrække samarbejdet med H.P. Schou. Virksomheden er blandt de større danske grossistvirksomheder. H.P. Schou har gennem årene leveret varer til jem & fix i upåklagelig kvalitet. 

jem & fix har ikke kunnet konstatere noget unormalt mønster i reklamationerne gennem de seneste måneder. En undersøgelse i samarbejde med H.P. Schou viser, at H.P. Schous kinesiske producent har fremstillet motorsave med forfalskede kæder og sværd. Forfalskningen er sket uden jem & fix´ og H.P. Schous viden. 

Som konsekvens heraf tilbyder jem & fix (samt H.P.Schou) vores kunder omkostningsfri ombytning af kæder og sværd på benzindrevne motorsave af mærket ”Garden” købt i perioden 1. oktober 2012 til 16. april 2013 til originale ”Oregon” sværd og kæder. Det kræver blot, at der forevises bon fra købet.

Del denne side: