jem & fix kåres for 5. år i træk som Danmarks billigste byggemarked2. maj 2017

Kåringen blev offentliggjort i BT fredag d. 28. april i artiklen "Her er det billigste byggemarked". Artiklen er baseret på resultatet af prissammenligningstjenesten Pricerunners analyse af prisniveauet på 23 gængse byggemarkedsprodukter ligefra skillerumslægter og trykimprægnerede brædder til GORI træbeskyttelse og en Fiskars havespade som nogle eksempler.

Analysen blev foretaget i uge 16 2017 ved indhentning af priser på byggemarkedernes hjemmesider samt i de fysiske butikker, hvor prisindhentning online ikke har været mulig.

I artiklen udtaler direktør for Pricerunner Martin Andersen:

- Vi er overraskede over, at der er så stor forskel. Det fortæller jo, at forbrugerne skal være vågne, når de handler. Man skal ikke bare gå blindt ned i et byggemarked og tro, at man nok får en fin pris.

Vi lover de bedste priser
Skåret ind til benet er konceptet for jem & fix-kæden baseret på høflig selvbetjening med en meget gunstig lavpris til følge. Det er vi meget ærlige om. Salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen fortæller:

- Det, vi lover kunderne, er, at vores priser er de bedste. Men vi er ærlige om, at vi ikke er dem, der har det største udvalg, og vi er heller ikke dem, der er dygtigst til service eller rådgivning.


Med undersøgelsen kan vi endnu en gang cementere, at vores priser er de bedste, og at jem & fix er Danmarks billigste byggemarked for 5. år i træk.Læs pressemeddelelsen på Pricerunners hjemmeside: http://www.pricerunner.dk/artikler/danmarks-billigste-byggemarked-2017/


Læs også artiklen "Undgå at føle dig som en spade: Pristjek - her er det billigste byggemarked" på bt.dk fra den 1. maj 2017.

 

Pricerunner | Partner

Del denne side: