jem & fix er ubestridt Danmarks billigste byggemarked23. maj 2018

PriceRunner - billigste byggemarked 2018

Kåringen blev offentliggjort af PriceRunner d. 17. maj i pressemeddelelsen ”Danmarks billigste byggemarked er….”

I artiklen udtaler direktør for PriceRunner Martin Andersen bl.a.:

- jem & fix løber igen med titlen som det billigste byggemarked i Danmark. Men det er en førerposition, der i år er skrumpet kraftigt ind. De får hård kamp af den fremadstormende byggemarkedskæde 10-4, der satser kraftigt på online handel. Det er kun en hundredkroneseddel, der skiller de to byggemarkedskæder ad.

Vi lover lavpris

Efter at nappe sejren og kåringen som Danmarks billigste byggemarked 6. år i træk, kommer det ikke helt bag på os, at andre i branchen forsøger at følge i vores fodspor, for der er et godt kundegrundlag for byggemarkedsvarer til lave priser.

Skåret ind til benet er konceptet for jem & fix-kæden baseret på høflig selvbetjening med en meget gunstig lavpris til følge. Det er vi meget ærlige om. Adm. direktør i jem & fix Claus Petersen glæder sig over kåringen:

”Vores løfte til kunderne er, at vi sætter de laveste priser, og vi arbejder hver dag målrettet med prisovervågning på tværs af konkurrenter med både fysiske butikker og webshops for at sikre, at vores priser altid er markedets laveste. De lave priser gælder desuden både online på jemogfix.dk samt i vores 118 fysiske butikker, hvor vi begge steder oplever kraftig vækst i kundestrømmen, hvilket fortæller os, at vores koncept gennem 30 år med høflig selvbetjening og lavpris holder vand. Kåringen for 6. år i træk af PriceRunner cementerer igen, at vi er Danmarks billigste byggemarked, og det er vi rigtigt glade for,” siger Claus Petersen, direktør for jem & fix.


Tidligere på året blev jem & fix desuden kåret som Danmarks billigste byggemarked i en undersøgelse offentliggjort i Ekstra Bladet, så vores målsætning om at være Danmark lavprisbyggemarked nr. 1 synes fortsat at være på ret kurs.

PriceRunner partner

Del denne side: