jem & fix åbner to nye butikker i Dronninglund og Gilleleje10. maj 2016Træbeskyttelse til plankeværket, belægningssten til indkørslen eller margueritter til terrassens krukker. Du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til et splinternyt byggemarked fyldt med lutter gode lavprisvarer til ægte først til mølle-pris tirsdag den 17. maj på Fiskerbakken 9 i Gilleleje samt Østre Ringgade 5 i Dronninglund. De to butikschefer Michael Klingenberg i Gilleleje og Kasper Kæp Magnussen i Dronninglund og teams er klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- De nye butikker er fyldt til randen med masser af gode varer til lave priser både inde og ude. På åbningsdagen den 17. maj holder vi åbent fra kl. 8 - 20, og der er gratis kaffe og kage til de morgenfriske samt masser af gode og prisbillige varer, fortæller butikschef Michael Klingenberg.

Lave priser og høje vækstmål
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen udtaler:

- Efter 28 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden.

Vækster også i Sverige
Til trods for at jem & fix er en virksomhed med ærkedanske rødder, har vores svenske naboer også taget lavpriskæden til sig, og jem & fix vækster også i Sverige og tæller i dag 36 svenske butikker.

Kontakt
For yderligere information kan du kontakte butikschef Michael Klingenberg eller salgs- og indkøbsdirektør Claus Petersen på 76 41 35 00 eller cpt@jemfix.com. 

Del denne side: