jem & fix åbner fire butikker tirsdag d. 14. marts10. marts 2017Stå tidligt op, og kom først i køen, når jem & fix holder åbningsfest i fire butikker tirsdag d. 14 marts kl. 8.00.

En plantesæk til drivhuset, nye belægningssten til indkørslen eller havemøbler til terrassen. Du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til et splinternyt byggemarked fyldt med lutter gode lavprisvarer til ægte først til mølle-pris tirsdag den 14. marts. De fire butikker i Ølstykke, Kokkedal, Assens og Tønder er klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. 

- Butikkerne er fyldt til randen med nye prisbillige varer både inde og ude, og på åbningsdagen holder vi åbent fra kl. 8 - 20 og serverer gratis kaffe og kage til de morgenfriske, fortæller HR- og driftschef Kennet Foersom Iversen.

Lave priser og høje vækstmål
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen udtaler:

- Efter snart 29 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden.

Kontakt
For yderligere information kan du kontakte HR- og driftschef Kennet Foersom Iversen eller salgs- og indkøbsdirektør Claus Petersen på 76 41 35 00.

Del denne side: