Hvorfor holder jem & fix lukket søndag d. 13. september?8. september 2015Fortjent hviledag til vores medarbejdere
Vi vil så gerne have glade og positive medarbejdere. Et af midlerne til at nå dette mål er afholdelsen af vores årlige personalefest for kædens 1300 medarbejdere. Personalefesten holdes hvert år 2. lørdag i september, og den er årsag til vores femte lukkedag søndagen efter. Så selvom vi plejer at holde åbent hver søndag, så plejer vi primært vores personale denne søndag, og derfor holder vi lukket.  

Men risikerer I ikke, at kunder går forgæves og får en dårlig oplevelse, tænker du måske. Administrerende direktør Svend Pedersen har tænkt det samme, men det rokker ikke ved beslutningen. Han uddyber:

- Vi holder selvsagt ikke lukket søndag d. 13. september for at genere vores kunder. Vi holder lukket for at pleje vores personale og give dem en velfortjent hviledag. Så enkelt er det, og derfor er netop denne lukkedag højhellig for alle os i jem & fix.

jemogfix.dk holder altid åbent
Selvom vores 105 butikker har en lukkedag d. 13. september, og nogle butikker også lukker lidt tidligere end normalt d. 12. september, så alle medarbejdere kan nå at komme med til fest, så er du som altid mere end velkommen i vores webshop. Her kan du fx læse ugens avis, få et overblik over vores varesortiment og bestille varer til direkte levering.

Del denne side: