Hviledag er nærmest en helligdag i jem & fix4. september 2022

Vi fejrer os selv og hinanden

Den årlige personalefest er en tradition, og programmet til festen er plukket fra øverste hylde, så de feststemte jem & fix’ere kan godt glæde sig.

- Vores årlige personalefest står som noget helt særligt i jem & fix-regi. Vi skal nemlig feste og hylde de medarbejdere, der er grundlaget for vores succes, og der er blevet knoklet i kulisserne for at levere et brag af en fest, fortæller Claus Petersen.

En nærmest hellig hviledag

Lukkedage er ikke det, jem & fix gør mest i, for der er gør det selv-projekter året rundt, og derfor har butikkerne også åbent året rundt. Næsten. Der er i alt fire lukkedage ifm. jul og nytår; det er meget klassisk. Men den femte og sidste lukkedag er helt særlig.

- Vi har indført en ekstra lukkedag, fordi et vigtigt element i at sikre arbejdsglæden og sammenholdet på tværs af kæden er den årlige personalefest. Vores femte årlige lukkedag falder altid anden søndag i september, og vi kalder den hviledagen. Og ja, den er nærmest hellig for os og en del af vores firma-DNA, siger salgs- og indkøbschef Peter Nyboe.

jemogfix.dk holder altid åbent

Selvom vores fysiske butikker holder hviledag søndag den 11. september, og der gælder særlige åbningstider lørdag den 10. september, så kan dem, der gerne vil bestille noget, stadig handle hos os på jemogfix.dk, hvor man både kan bestille varer, læse ugens avis, se fix det selv-film og meget mere. 

Men det er helt okay med os, hvis fix det selv-folket også vælger at holde en sjælden, men velfortjent, hviledag sammen med os på søndag.

Lokale selvbetjeningsbutikker

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi. Vi har selvbetjeningsbutikker, som er indrettet ens og overskueligt og med synlig skiltning, så det er let at handle.

På jemogfix.dk kan du altid tjekke lagerstatus og se varernes placering i din lokale butik, inden du besøger os, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er bl.a. en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.

Del denne side: