Åbningsfest i Brædstrup og Grenå15. marts 2019

Åbningsfest i Brædstrup og Grenå søndag d. 17. marts kl. 8-19

Plantekasse eller plæneklipper

Hvad går du efter? En praktisk plantekasse fyldt med farverige stedmoderblomster eller måske en ny plæneklipper til det forårsgrønne græs. Der er meget mere end gode byggematerialer og praktisk værktøj at vælge imellem i byens nye lavprisbyggemarked, der henvender sig til alle, der godt kan lide at fixe små og store projekter i sin bolig eller have.

Udegården huser bl.a. masser af brædder, hegn og plantesække, og når man træder indenfor kan man bl.a. finde alt fra grill og maling til vvs-artikler. Så rammerne og varerne er på plads, og butikschef Bo Poulsen i Brædstrup og Martin Stegmann i Grenå melder klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. 

- Vores nye butik på Vestervangen 7 i Brædstrup er fyldt til randen med lutter gode lavprisvarer til skarpe åbningspriser både ude og inde, fortæller Bo Poulsen og Martin Stegman fortsætter:

- Vi glæder os alle til at byde de lokale kunder velkommen på vores nye adresse på Hesselvang 7 i Grenå, og til de morgenfriske er der kaffe og wienerbrød på åbningsdagen.

Åbent alle dage 8-19
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Det håber vi også gør sig gældende i Brædstrup og Grenå, når vi på søndag slår dørene op til åbningsfest, og budskabet til alle gør det selv-folk er klart:

- Alle er meget velkomne, og vi holder åbent hver dag fra kl. 8–19, så selv hvis man ikke når forbi på åbningsdagen, er der rig mulighed for at kigge forbi senere på ugen, hvis man har et projekt, der skal fixes, eller bare gerne vil gøre en ekstra god handel i åbningsugen, fortæller jem & fix’ HR- og driftschef Peter Nyboe.

Kontakt
For yderligere information kan du kontakte HR- og driftschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

Del denne side: