Click & Collect kan afhentes indenfor 24 timer i din lokale butik. Læs venligst vores Click & Collect betingelser her >

Multikant brud flex-line koks 14 x 14/10,5 x 14 cm

Varenr.: 9048017

32,75/stk
 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
 • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. 
 • Bemærk: Leveringstid for 1-4 paller er op til 10 arbejdsdage.
 • Multikant flex-line sten med brudte kanter i stor udgave og koks
 • Multikant kan bruges mange steder ved belægningen enten som overgang eller afgrænsning
 • Denne flex-line sten har en konisk form, og den kan bruges til at lave sving og kurver
 • Den måler 14 x 14/10,5 cm, og den er 14 cm høj
 • Der er 180 stk. pr. palle
 • Levering kun til fastland og brofaste øer
 • 149 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Bemærk: Leveringstid for 1-4 paller er op til 10 arbejdsdage. Der betales 149 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Multikant brud flex-line sten i koks

Multikant er det oplagte valg til at skabe grænser og kanter i haven. Den passer i modulmål med herregårdssten og hjertingsten, og denne udgave er brud, som med de slåede kanter ser flot ud med belægningssten, som også har slåede kanter eller som kontrast til glatte sten. Denne er koks, og det er en flex-line sten, som giver et utal af muligheder med den koniske facon. Det er den store udgave som måler 14 x 14/10,5 cm og er 14 cm høj. Brug den til at lave buede kanter eller til belægninger, der svinger til højre eller venster i bløde kurver, hvor stenen gerne skulle følge med langs stien.

Kantsikring og overgang mellem belægninger

Multikant kan bruges mange steder omkring din belægning, og den er velegnet som kantsikring fx i indkørsler, ligesom den også er god til at lave en overgang mellem to belægninger. Den kan også anvendes til at lave en vandrende, som består af 2 rækker Multikant, hvor du kan lægge belægningssten som bund. Der findes flere sten i Multikant-serien. Den fås som standard-udgave med glat overflade, og denne brud-udgave som er mere rustik. Du kan også få Multikant TP15, som har en skrå kant, der giver en flot kantafslutning. Det giver dig mulighed for at skabe den helt rette belægning.

Du finder alle Multikant sten under læ- & støttemure.

Forbrug

 • Der går 58 sten pr. m²
 • Antal sten pr. palle: 180 stk.

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. 

Der betales 149 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Specifikationer

Længde 14 cm
Højde 14 cm
Bredde 14/10,5 cm
Antal pr. palle 180 stk.
Antal pr. m2 58 stk.
Variant Flex-line brud
Farve Koks
Model Multikant
Mærke RBR
Type Støttemur

Mix belægningssten