Leifheit termokrus Flip 350 ml rød

Varenr.: 9056806

50,00/stk
  • Leifheit termokrus Flip til at tage varme og kolde drikke med på tur
  • Kan indeholde 350 ml og holder varme drikke varmt i 6 timer og kolde drikke nedkølet i 18 timer
  • Med flip låg, som kan betjenes med én hånd, overfladen med soft grip og med aftageligt filter, som kan indeholder smagsgivere til vand
  • Låsefunktion sikrer, det er 100% tæt, fri for BPA og andre skadelige stoffer, og det tåler opvaskemaskine
  • Fås i flere farvet - dette er rødt

Leifheit termokrus Flip 350 ml rød

Leifheit termokrus Flip er den perfekte ledsager på farten, kontoret, klatreturen, picnic, i bilen eller på skovturen. Kruset kan indeholde 350 ml, og det passer perfekt i kopholderen og under næsten alle kaffemaskiner, så du nemt kan tanke termokruset op og tage med videre. Det er lavet i rustfrit stål og har en dobbelt termoisolering, som gør, at det kan holde varme drikke varmt i 6 timer og kolde drikke nedkølet i 18 timer. 

Det er nemt at bruge termokruset, der har et flip låg, som kan betjenes med én hånd. Overfladen er med soft grip, som gør det behageligt at holde om, og termokruset har et indbygget udfoldeligt håndtag, som gør det nemt at sætte det på rygsækken eller tasken. Termokruset har et aftageligt filter, der kan bruges til frugt og urter fx citron, som kan tilsættes vandet i kruset. Med en smart og praktisk låsefunktion, som sikrer, at det er 100% tæt. 

Det er fri for BPA og andre skadelige stoffer, og så kan det gå i opvaskemaskinen. 

Fås i flere farver, og dette er rødt. 

Specifikationer

Indhold 350 ml
Type Termokrus