Ledvance SMART+ plug - udendørs

Varenr.: 9059648

125,00/stk
  • Ledvance SMART+ er en serie af smart belysning til hjemmet, og dette er en plug, som er velegnet til udendørs brug
  • Tilsluttes stikkontakten og herefter kan du tilslutte elektronik, som du gerne vil styre med SMART+ appen
  • Brug den udendørs, fx til jul, hvor du kan tilslutte og tidsindstille lysdekorationer
  • Kontakten kan trække op til 3600 W ved 16 A og styres via Wifi og app
  • En del af Ledvance SMART+ belysningsserie, hvor lyset styres via Wifi og app, som findes til både iOS og Android, ligesom du kan bruge Amazon Alexa og Google Assistent

Ledvance SMART+ plug til udendørs brug

Ledvance SMART+ er smart belysning til hjemmet, og dette er en plug i serien, der er velegnet til udendørs brug. Plug'en bruges på steder, hvor ikke-intelligente enheder skal integreres i SMART+ systemet. Plug'en sættes i stikkontakten, og herefter kan der tilsluttes elektronisk udstyr, som du kan styre via plug'en. Plug'en kontrolleres via Wifi og app, og på den måde kan du styre forskellige ting i hjemmet, som ellers ikke kan være en del af Smart+ systemet. Plug'en kan trække op til 3600 W ved 16 A.

Ledvance SMART+ belysning til hele hjemmet

Ledvance SMART+ er en smart belysning, som giver dig mulighed for at styre belysningen i hjemmet via en app. Du kan også anvende Amazon Alexa eller Google Assistent. Med SMART+ kan du dæmpe lyset, slukke og tænde for det og på alle måder styre, hvordan lyset skal være. Er det en farvet pære, kan du også vælge farven. Det er ikke nødvendigt med andet end Wifi og SMART+ app'en, som findes til både iOS og Android - der skal hverken være en bridge eller gateway. Du sætter blot pæren i fatningen, downloader app'en, og så er du i gang. Du kan også kombinere med SMART+ fjernbetjening til at tænde og slukke samt dæmpe lyset. Til SMART+-serien findes også et plug, som sættes i stikkontakten, og du kan dermed styre alt elektronik, som sættes i. Her kan du slukke for fjernsynet, kaffemaskinen, eller hvad du har brug for.

Produktdetaljer:

Farve: Antracit

Maks. 3600 W
16 A

Materiale: Plastik

Beskyttelsesklasse: IP44
Diameter: 57 mm
Højde: 98 mm

Ledvance_Logo_4c_CMYK_pos.jpg

Specifikationer

Mærke Ledvance
Type Plug