Laminatgulv space collection - Long Island eg

Varenr.: 9029305

Laminatgulv space collection - Long Island eg

Varenr.: 9029305
  • Laminatgulv i mørk Long Island eg med en mat overflade og naturlig struktur
  • Gulvet har en tykkelse på 8 mm og kan bruges til gulvvarme
  • Der er 6 paneler i en pakke, og det svarer til 2,52 m² pr. pakke
299.88

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Laminatgulv med flotte, lange planker

Plank gulv i en flot Long Island eg sortering med en super mat overflade og v-fuger. Gulvet har en meget naturlig struktur, og sammen med de ekstra brede paneler giver det et rigtig flot og eksklusivt look. Gulvet har en tykkelse på 8 mm og er egnet til gulvvarme.

Produktdetaljer:

  • Der ydes 20 års garanti i privatbolig
  • Dækformat: 327 x 1285 mm
  • 6 stk. paneler pr. pakke
  • Antal m² pr. pakke: 2,52 m²

Flot og slidstærkt laminatgulv

Et laminatgulv er særligt udviklet til dig, der ønsker et flot udseende gulv, som skal holde sig pænt i mange år. Det er yderst slidstærkt pga. den særlige overflade, gulvet er lavet med, hvilket understreges af de lange garantier der følger med gulvene - for denne er det 20 år i privatbolig. Du kan nøjes med et minimum af vedligeholdelse, som begrænses til støvsugning og let gulvvask, og dermed er et laminatgulv helt ideelt til den travle families hverdag.

Ligner rigtig træ

Det er den nyeste og mest moderne teknologi, der anvendes, når naturens egne materialer skal kopieres til dit nye gulv. Du får et helt perfekt og super flot gulv, der til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som træ eller fliser. Det er noget du kan få glæde af i rigtig mange år.

Lægges med simpelt click-system

Vil du selv prøve kræfter med montering af gulvet, har vi sørget for, at gulvet er lavet med et simpelt click system, så denne opgave klares både hurtigt, nemt og sikkert - helt uden brug af lim. Før montering af gulvet skal du overveje, hvilket underlag du vil anvende. Og i vores sortiment finder du flere varianter til forskellige formål. Fælles for dem alle er dog, at de er med til at sikre en behagelig gangkomfort, virker støjdæmpende og let isolerende.
 

ReadyFix Logo

Specifikationer

Type Værdi
Antal m2 pr. pk. 2,52 m²
Garanti 20 år
Højde 8 mm
Farve Eg
Type Laminatgulv

Info & guides