Laminatgulv planet collection - hvid eg

Varenr.: 9039101

Laminatgulv planet collection - hvid eg

Varenr.: 9039101
  • Planet Collection er et populært laminatgulv i hvid eg
  • 3- stavsgulv med en mat overflade og er egnet til gulvvarme
  • Der er 10 paneler i en pakke, som rækker til 2,47 m²
219.83

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

3-stavsgulv i hvid eg med mat overflade

Lyst og pænt 3-stavsgulv i hvid eg med en super mat overflade. Gulvet har en tykkelse på 7 mm og er egnet til gulvvarme.

Produktdetaljer:

  • Der ydes 15 års garanti i privatbolig
  • Dækformat: 192 x 1285 mm
  • 10 stk. paneler pr. pakke
  • Antal m² pr. pakke: 2,47 m²

Laminatgulv holder sig pænt i mange år

Et laminatgulv er særligt udviklet til dig, der ønsker et flot udseende gulv, som skal holde sig pænt i mange år. Det er yderst slidstærkt pga. den særlige overflade, gulvet er lavet med, hvilket understreges af de lange garantier, der følger med gulvene - for denne er der 15 års garanti. Du kan nøjes med et minimum af vedligeholdelse, som begrænses til støvsugning og let gulvvask, og dermed er et laminatgulv helt ideelt til den travle families hverdag.

Minder om naturens egne materialer

Det er den nyeste og mest moderne teknologi, der anvendes, når naturens egne materialer skal kopieres til dit nye gulv. Du får et helt perfekt og super flot gulv, der til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som træ eller fliser. Det er noget, du kan få glæde af i rigtig mange år.

Nem montering

Vil du selv prøve kræfter med montering af gulvet, har vi sørget for, at gulvet er lavet med et simpelt click system, så denne opgave klares både hurtigt, nemt og sikkert - helt uden brug af lim. Før montering af gulvet skal du overveje, hvilket underlag du vil anvende. Og i vores sortiment finder du flere varianter til forskellige formål. Fælles for dem alle er dog, at de er med til at sikre en behagelig gangkomfort, virker støjdæmpende og let isolerende.
 

ReadyFix Logo

Specifikationer

Type Værdi
Garanti 15 år
Antal m2 pr. pk. 2,47 m²
Højde 7 mm
Farve Eg
Type Laminatgulv

Info & guides