Laminatgulv Mustang Slate 330 x 638 mm

Varenr.: 9064199

Laminatgulv Mustang Slate 330 x 638 mm

Varenr.: 9064199
  • Laminatgulv model Mustang Slate i sort skifer dekor
  • Velegnet til gulvvarme
  • Gulvet lægges i paneler, og der er en naturlig overgang i dem, så det giver et flot helhedsindtryk
  • Hvert panel måler 330 x 638 mm og er 8 mm tykt
  • Der er 11 paneler i pakken, som svarer til 2,32 m² pr. pakke
276.08

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Laminatgulv med sort skifer dekor

Dette laminatgulv er en del af Space Collection-gulve, og denne udgave hedder Mustang Slate og har en sort skifer dekor. Det giver et eksklusivt look, og du får samtidig alle fordelene ved laminatgulve, som er et meget slidstærkt gulv, der er nemt at holde.

Egnet til gulvvarme

Gulvet er med v-fuger og har en antibakteriel overflade. Det er 8 mm tykt og er egnet til gulvvarme. Mellem de forskellige paneler er der en naturlig overgang i dekorationen, og det giver gulvet et flot helhedsindtryk.

Størrelse på gulvet:

  • Der ydes 20 års garanti i privatbolig
  • Dækformat: 8 x 330 x 638 mm
  • 11 stk. paneler pr. pakke
  • Antal m² pr. pakke: 2,32 m²

Minimum af vedligeholdelse

Et laminatgulv er særligt udviklet til dig, der ønsker et flot udseende gulv som skal holde sig pænt i mange år. Det er yderst slidstærkt pga. den særlige overflade, gulvet er lavet med, hvilket understreges af de lange garantier der følger med gulvene. Du kan nøjes med et minimum af vedligeholdelse, som begrænses til støvsugning og let gulvvask, og dermed er et laminatgulv helt ideelt til den travle families hverdag.

Det er den nyeste og mest moderne teknologi, der anvendes, når naturens egne materialer skal kopieres til dit nye gulv. Du får et helt perfekt og superflot gulv, der til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som træ eller fliser. Det er noget du kan få glæde af i rigtig mange år.

Montering med simpelt click-system

Vil du selv prøve kræfter med montering af gulvet, har vi sørget for at gulvet er lavet med et simpelt click-system, så denne opgave klares både hurtigt, nemt og sikkert - helt uden brug af lim. Før montering af gulvet skal du overveje, hvilket underlag du vil anvende. Og i vores sortiment finder du flere varianter til forskellige formål. Fælles for dem alle er dog, at de er med til at sikre en behagelig gangkomfort, virker støjdæmpende og let isolerende.

ReadyFix Logo

Specifikationer

Type Værdi
Antal m2 pr. pk. 2,32 m²
Garanti 20 år
Højde 8 mm
Type Laminatgulv
Farve Skifer dekor

Info & guides